ته چین؛

طرز تهیه نان باگت فرانسوی

کد خبر: ۸۰۳۱۱۶
تاریخ انتشار: ۰۷ خرداد ۱۳۹۷ - ۰۹:۱۳ 28 May 2018
تعداد بازدید : 4750

مواد لازم:
دو پيمانه آرد چند منظوره
دو بسته يک هفت گرمی مخمر آماده
یک و یک چهارم قاشق چایخوری نمک
دو پیمانه آب گرم
آرد ذرت
یک عدد سفیده تخم‌مرغ
یک قاشق غذاخوری آب

بازدید 17667
در این ویدیو طرز تهیه نان باگت فرانسوی همراه آرد که توسط مخلوط کن آماده می‌شود را می بینید. نان باگت معمولا قطری 5 تا 6 سانتیمتری دارد و تا طول یک متری متغیر است و معمولا در پخت آن از آرد بدون سبوس استفاده می شود.
اشتراک گذاری