ته چین

طرز تهیه رول سمبوسه

کد خبر: ۱۲۲۷۱۲۴
تاریخ انتشار: ۲۵ اسفند ۱۴۰۲ - ۰۷:۱۸ 15 March 2024
تعداد بازدید : 124

مواد لازم: 

2 عدد تخم مرغ.

1.5 فنجان شیر (300 میلی لیتر).

1 بسته بیکینگ پودر (10 گرم).

1 قاشق چایخوری نمک (8 گرم).

جعفری.

پنیر چدار (150 گرم).

5 پیمانه آرد (600 گرم). 

برای پر کردن:

گوشت چرخ کرده (400 گرم).

1 عدد پیاز.

3 قاشق غذاخوری روغن نباتی (15 میلی لیتر).

1 حبه سیر.

فلفل قرمز 1 عدد.

فلفل سبز 1 عدد.

1 قاشق غذاخوری رب گوجه فرنگی (50 گرم).

1 قاشق چایخوری نمک،

1 قاشق چایخوری فلفل قرمز،

1 قاشق چایخوری نعنا،

1 قاشق چایخوری فلفل سیاه.

بازدید 4224
۱
رول سمبوسه یکی از روش‌های متفاوت تهیه سمبوسه است که طعم سمبوسه را به شکل قابل توجهی ارتقاء می‌دهد. روش تهیه این سمبوسه را می‌بینید و فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
سمبوسه فقط سمبوسه خوزستان به ویژه آبادان