بازدید 13721
آخرین تحولات خاورمیانه؛

پیام ظریف خطاب به مدیر عامل توئیتر/تظاهرات مردم بصره در حمایت از «الحشد الشعبی» و ایران/جدی‌ترین گزینه‌ برای نخست‌وزیری عراق

استقرار نیروهای عراقی در مرز با ترکیه به دستور العبادی، تظاهرات مردم بصره در حمایت از «الحشد الشعبی» و ایران، دیدار پادشاه سعودی با دبیرکل سازمان ملل و جدی‌ترین گزینه‌ برای نخست‌وزیری عراق، از جمله مهم ترین عناوین خبرها و رویدادهای خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به پیام ظریف خطاب به مدیر عامل توئیتر نیز اشاره کرد.
کد خبر: ۸۳۴۶۴۳
تاریخ انتشار: ۲۶ شهريور ۱۳۹۷ - ۰۹:۰۰ 17 September 2018

استقرار نیروهای عراقی در مرز با ترکیه به دستور العبادی، تظاهرات مردم بصره در حمایت از «الحشد الشعبی» و ایران، دیدار پادشاه سعودی با دبیرکل سازمان ملل و جدی‌ترین گزینه‌ برای نخست‌وزیری عراق، از جمله مهم ترین عناوین خبرها و رویدادهای خاورمیانه در 24 ساعت گذشته بوده اند. در این میان، باید به پیام ظریف خطاب به مدیر عامل توئیتر نیز اشاره کرد.

به گزارش «تابناک»؛ وزیر امور خارجه ایران در پیامی خطاب به مدیر عامل توئیتر نسبت به بستن حساب کاربران واقعی ایران و عدم توجه به ربات‌های ایجاد شده توسط گروهک تروریستی منافقین اعتراض کرد.

پیام ظریف خطاب به مدیر عامل توئیتر/تظاهرات مردم بصره در حمایت از «الحشد الشعبی» و ایران/جدی‌ترین گزینه‌ برای نخست‌وزیری عراق

محمد جواد ظریف در توئیتی خطاب به مدیرعامل توئیتر نوشت: «سلام جک. توئیتر حساب کاربران واقعی ایرانی شامل مجری های تلویزیونی و دانشجویان را با فرض اینکه بخشی از یک "عملیات نفوذ" هستند، بست. چطور است به روبات‌های واقعی! در تیرانا که برنامه تبلیغی "تغییر رژیم" در ایران که از واشنگتن هدایت می شود را نشخوار می کنند، نگاهی بیندازید؟»

استقرار نیروهای عراقی در مرز با ترکیه به دستور العبادی

روز یکشنبه شورای امنیت ملی عراق، چند تصمیم را در نشستی که به ریاست حیدر العبادی برگزار شده است، صادر کرد که بازسازی ساختار پلیس فدرال و استقرار نیروهای مرزی در طول مرزهای عراق و ترکیه از جمله این تصمیمات است.

به گزارش السومریه نیوز، دفتر نخست وزیری عراق در بیانیه‌ای اعلام کرد، «اعضای شورای امنیت ملی، امروز موضوعات آمده در جدول دستور کار، در رأس آن ایجاد وضعیت امن و کنترل مرزهای عراق را مورد بحث قرار دادند.

دفتر العبادی اعلام کرد، «در این نشست همچنین مسأله تقسیم وظایف و مأموریت‌های اصلی پلیس فدرال و تجهیز نیروهای آنها و همچنین ثبات اوضاع استان بصره و حفاظت از شهروندان و حمایت از اموال عمومی و خصوصی، مورد بحث قرار گرفته است.»

پیام ظریف خطاب به مدیر عامل توئیتر/تظاهرات مردم بصره در حمایت از «الحشد الشعبی» و ایران/جدی‌ترین گزینه‌ برای نخست‌وزیری عراق

در ادامه بیانیه آمده است: بنا بر تصمیمات شورای امنیت ملی عراق، وزارت کشور مسئولیت بازسازی ساختار پلیس فدرال و تصمیماتی را که ضامن حفظ حریم هوایی و عدم نقض آن توسط ترکیه باشد، بر عهده دارد.

در این بیانیه تأکید شد، در نشست شورای امنیت ملی به ریاست العبادی، تصمیماتی درباره استقرار نیروهای مرزی در طول مرزهای عراق و ترکیه برای حمایت از مرزها و ممانعت از هرگونه تعرض اتخاذ شده است.

تظاهرات مردم بصره در حمایت از «الحشد الشعبی» و ایران

پس از حملات متعددی که برخی خرابکاران نفوذی میان معترضان شرکت‌کننده در تظاهرات‌های اخیر در بصره به مقرهای سازمان «الحشد الشعبی» و آتش زدن برخی از آنها، صدها تن از مردم این استان در حمایت از نیروهای الحشد، دیروز (شنبه 15 سپتامبر) تظاهرات کردند.

به نوشته پایگاه خبری «اخبار العراق»، صدها ساکن بصره، با برگزاری تظاهرات در حمایت از الحشد الشعبی، تعدی به مقرهای این سازمان در استان از سوی افرادی که بابت این کار، پول دریافت کرده بودند را محکوم کردند.

پیام ظریف خطاب به مدیر عامل توئیتر/تظاهرات مردم بصره در حمایت از «الحشد الشعبی» و ایران/جدی‌ترین گزینه‌ برای نخست‌وزیری عراق

تظاهرات‌کنندگان تأکید کردند، این افراد به دنبال ایجاد فتنه میان مردم بصره و الحشد بودند؛ اما مردم این استان در کنار الحشد که برای دفاع از خاک و مقدسات عراق، فداکاری و ایثار کرده، می‌مانند.

زنان و مردان شرکت‌کننده در این تظاهرات، با در دست داشتن تصاویری از شهدای الحشد الشعبی در نبرد با داعش و پلاکاردهایی که روی آنها شعار مرگ بر آمریکا و مرگ بر اسرائیل نوشته شده بود و نیز پرچم های ایران و عراق، هرگونه تعدی به نیروهای الحشد و حمله به کنسولگری ایران را محکوم کردند.

استان بصره طی چند هفته اخیر، شاهد تشدید تظاهرات‌ مردمی در اعتراض به وضعیت بد خدمات رسانی، آلودگی آبها، کمبود برق، بیکاری و ...بود و در این میان، برخی افراد خرابکار با به آتش کشیدن ساختمان‌های دولتی، مقرهای نیروهای الحشد و آسیب زدن به اموال عمومی و خصوصی و آتش زدن ساختمان کنسولگری ایران، تلاش کردند تا مسیر اعتراض‌ها را منحرف کنند.

دیدار پادشاه سعودی با دبیرکل سازمان ملل

روز یکشنبه پادشاه عربستان سعودی در دفتر خود در کاخ السلام در جده با دبیرکل سازمان ملل دیدار کرد.

به گزارش الیوم السابع، در دیدار سلمان بن عبدالعزیز آل سعود، پادشاه سعودی با آنتونیو گوترش، دبیرکل سازمان ملل، آخرین تحولات بین المللی و تلاش‌های مختلف با هدف تحقق صلح و ثبات جهانی مورد بررسی قرار گرفت.

در این دیدار، عبدالعزیز بن نایف، وزیر کشور و خالد العیسی، رئیس دفتر پادشاهی و عادل الجبیر، وزیر خارجه و عبدالله المعلمی، نماینده دائم عربستان در سازمان ملل حضور داشتند.

جدی‌ترین گزینه‌ برای نخست‌وزیری عراق

پس از انتخاب رئیس جدید پارلمان عراق، اکنون نوبت انتخاب نخست‌وزیر از بین نامزدهای مطرح برای تصدی این پست است و همه منتظر معرفی گزینه نهایی نخست‌وزیری از سوی فراکسیون اکثریتند.

با وجود موفقیت روز شنبه پارلمان عراق در انتخاب، «محمد الحلبوسی» به عنوان رئیس جدیدش، همچنان انتخاب نخست‌وزیر و فرماندهی کل نیروهای مسلح عراق ـ که مسئول اداره سیاست کلی کشور است ـ در هاله‌ای از ابهام است.

بر اساس عرف سیاسی و نه قانونی عراق از سال 2005 تاکنون، پست نخست‌وزیری به شیعیان تعلق دارد که بیشترین نماینده را در پارلمان دارند و ریاست پارلمان به اهل سنت و ریاست جمهوری به کردها می‌رسد.

پیام ظریف خطاب به مدیر عامل توئیتر/تظاهرات مردم بصره در حمایت از «الحشد الشعبی» و ایران/جدی‌ترین گزینه‌ برای نخست‌وزیری عراق

طی روزهای اخیر، اسامی زیادی برای نامزدی نخست‌وزیری طرح شده که «حیدر العبادی» نخست‌وزیر کنونی و رئیس ائتلاف «النصر»، «هادی العامری» رئیس ائتلاف «الفتح»، «فالح الفیاض» مشاور امنیت ملی سابق و «طارق نجم» از رهبران حزب «الدعوة» از جمله گزینه‌های تصدی نخست‌وزیری عراق به شمار می‌روند.

«العبادی» طی کنفرانس خبری اخیرش، پس از کم شدن شانسش برای تصدی مجدد پست نخست‌وزیری تأکید کرد، اصراری بر ‌ماندن در قدرت و حفظ کرسی نخست‌وزیری ندارد و این موضع را در پاسخ به توصیه مرجعیت عالی شیعیان عراق اتخاذ کرد و گفت: «برخی از من خواستند که نامزد شوم و من با این جریان همراه شدم که کاش نمی‌شدم.»

یک منبع آگاه نزدیک به مذاکرات میان دو محور «البناء» به رهبری «هادی العامری» رئیس ائتلاف «الفتح» و «نوری المالکی» رئیس ائتلاف «دولة القانون» و محور «الاصلاح» به رهبری «مقتدا صدر» رئیس ائتلاف «سائرون» و «حیدر العبادی» نخست‌وزیر کنونی، می‌گوید، کفه ترازوی عبدالمهدی در مقایسه با سایر نامزدهای احتمالی نخست‌وزیری سنگین‌تر است و وی بیش از دیگران شانس رسیدن به پست نخست‌وزیری را دارد.

این منبع که خواست نامش فاش نشود، در گفت‌وگو با «الشرق الاوسط»، اظهار داشت: عبدالمهدی از ویژگی‌های زیادی برخوردار است که می‌تواند گروه‌های سیاسی کشور را به انتخابش سوق دهد. وی روابط خوبی تقریبا با همه طرف‌های داخلی، خارجی و منطقه‌ای دارد. نامزدی او برای تصدی نخست‌وزیری برای سایر فراکسیون‌ها این فرصت را فراهم می‌سازد که روی سایر پست های کلیدی و وزارتی حساب کنند، زیرا عبدالمهدی در خارج از چهارچوب پارلمان و فراکسیون‌های پارلمان کنونی به نخست‌وزیری می‌رسد.

بر اساس این گزارش، وی پس از خروج از مجلس اعلاء و عدم پیوستن به جریان حکمت ملی به ریاست «سید عمار الحکیم» در چهارچوب جریان سیاستمداران مستقل فعالیت می‌کند.

این منبع تأکید کرد، ائتلاف الفتح به ریاست العامری نیز مخالفتی با انتخاب عبدالمهدی به عنوان نخست‌وزیر ندارد و چه بسا که حتی او، زمینه را برای طرح نام وی به عنوان گزینه نخست‌وزیری فراهم کرده است. مقتدی صدر نیز این‌چنین است.

عبدالمهدی در دوره انتخاباتی سال 2010، معاون رئیس‌جمهور بود، اما از این پست استعفا کرد. در دوره انتخاباتی 2014، تصدی وزارت نفت را برعهده گرفت و پس از مدتی از این پست نیز استعفا کرد. او تنها سیاستمداری است که دو بار از پست مهم دولتی استعفا کرده است و در سال 2016 نیز از مجلس اعلای اسلامی عراق جدا شد.

 

تور تابستان ۱۴۰۳
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۴
در انتظار بررسی: ۱۲
انتشار یافته: ۲۲
از یه دیپلمات بعیده حواست هست که توییتر تو ایران فیلتره مگه میشه شما فیلتر کنین ولی اونا خدمات بدن
پاسخ ها
یاسر
| Germany |
۱۰:۲۰ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
حرفت حق است
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
دقیقاً
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
والا مسخره کردن مارو
مسئولین و جوانان انقلابی حضور دارن واسه مردم فیلتره
آخریش مقتدا صدره
که به یکسال نمیرسه
آقاي ظريف ما خودمون انتخاب كرديم اينطوري زندگي كنيم و از توييتر هم ما رو بندازن بيرون مشكلت چيه حالا؟
این فرخ نژاد الان کجا هست وساکت؟

این در حالی است که اگر ما پرچمی را اتش زدیم به خاطر دشمنی ان کشور است
دیگر گرانی دلار ،سکه ،ماشین و گرانی های عمومی جا افتاد ،نه ؟دیگر نیازی به مطرح کردنش نیست.مردم هم که مقداری از گنجهای پنهانشان را خرج کنند کم و کسری هایشان جبران میشود نه ؟ مسئولین راحت بخوابند چون صدا و سیما و رسانه های دیگر هستند که همه چیز را آرام و عادی جلوه دهند و مردم را بابت خرید چند تابوت متحرک دارای گنج قارون نشان دهند.مسئولین فقط و فقط بگردند ببینند چه چیزی را میتوانند پیدا کنند که برا اساس آن بگویند نقدینگی زیاد شده و قیمت طلا و ارز و ارازق عمومی و غیره را آزاد کنند تا جبران مافات شود.
مسئولین در هر دو جناح نشان دادند که ارزشی برای رای مردم قائل نیستند و دیگر به رای مردم نیازی ندارند.
ایکاش جناب ظریف یک توصیه داخلی هم به کسانی که توئیتر را در داخل فیلتر کردند به فارسی میزدند .
بهتر نبود ؟
اگر با این استدلال که اونا پول گرفتند به اماکن ما حمله کردند، پس اینا هم پول گرفتند از ما طرفدای کردند!
سلام ظریف.توییترتوایران فیلتره
آقای ظریف اولا این وظیفه وزارت مخابرات است. ثانیا اگر شما دلتان برای مردم می سوزد از مخابرات بخواهید توییتر تلگرام و..را فیلتر نکنند
چقدر خوشحال شدم از اینکه چهار نفر از مردم بصره از ما حمایت کردند.!!!واقعیت اینکه این جماعت را آنها که در زمان جنگ در خرمشهر. حضور داشتند. خوب می شناسند..
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
پس در تاریخ هم ایران روم و یا یونان و غیره جنگ کردیم و الان هم باید کینه ورز باشیم
برو تفکرات نژاد پرستی خودتون را درست کنید
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۱۳ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
جماعتی که فقط کینه رو دوست دارند و در فضای مجازی فقط نقاطی را برجسته میکنند کاریش هم نمیشه کرد
باید توئیتر را تحریم کرد ....خیلی خیلی جالبه اولش توئیتر را فیلتر میکنه ولی اونها چیزی نمیگن و وقتی که توئیتر حسابشون رو میبنده برای خود حق اعتراض هم نگه میدارن
يكي از موضوعاتي كه بايد بطور جدي مورد بررسي قرار گيرد آن هم در شرايط مشكلات ارزي كشور ضرورت ادامه فعاليت سفارتخانه هاي ايران دردهها كشوري است كه روابط خاصي با آنها نداريم.نه سياسي و نه تجاري .براي مثال سفارت ايران در پرو؛ غنا؛ كلمبيا؛ بوليوي؛ واتيكان ؛ فنلاندو...چه كار مي كنند؟ همچنين تعداد ديپلمات ها در بسياري سفارتخانه هاي ايران كه از فرط بيكاري نمي دانند چكار كنند.چرا در شرايط مشكلات كشور تعداد سفارتخانه ها و تعداد نيروهاي آنها كاهش نمي يابد؟
این درخواست طریف خیلی غیر حرفه ای است .
شما خودتان بالاترین فیلتر کننده در دخل کشور هستید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۳۵ - ۱۳۹۷/۰۶/۲۶
چه ربطی داشت؟
خودشون می گوند که نباید گروه و سازمانی برای خشنونت در این شبکه ها وجود داشته باشند
سلام .
چطور است تویتر رو برای تمام مردم ایران زمین فیلتر میکنید ولی نگران بسته شدن حساب عده ایی قلیل هستید!
تظاهرات خودشان در حمایت از خودشان!!!
آقای ظریف به اداره امور وزارتخانه مربوطه برسید که اوضاع نابسامانی دارد سری به بخشهایی مختلف آن بزنید تا ببینید چه خبره!!!
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل