بازدید 11813
معاون وزیر شهرسازی:

قراردادهای اجاره دیگر یک‌ساله نخواهند بود

معاون وزیر راه و شهرسازی از ساکن بودن ۱۱ میلیون نفر از جمعیت شهری در بافت‌های فرسوده کشور خبر داد و با لایحه‌ای که از سوی دولت ارائه شده قراردادهای اجاره از این به بعد دو ساله خواهد شد.
کد خبر: ۸۲۶۷۱۵
تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۵۲ 19 August 2018

معاون وزیر راه و شهرسازی از ساکن بودن ۱۱ میلیون نفر از جمعیت شهری در بافت‌های فرسوده کشور خبر داد و با لایحه‌ای که از سوی دولت ارائه شده قراردادهای اجاره از این به بعد دو ساله خواهد شد.

به گزارش ایسنا، حامد مظاهریان در جمع خبرنگاران با بیان اینکه یکی از مسائلی که شهرها رنج می‌برند فرسودگی بافت‌های اصلی و میانی است که در طول زمان دچار فرسودگی شده و سرمایه‌گذاری در آنها صورت نگرفته است، افزود: در طی ۵ سال اخیر با سرمایه‌گذاری در بافت فرسوده هم ناپایداری این بافت‌ها و نیز بخشی از نیاز به مسکن رفع می‌شود.

وی گفت: علاوه بر زیرساخت‌های لازم (راه، آب، برق، گاز و...) دارای روبناهای شهری نظیر مدرسه، مسجد، مرکز خرید و... در بافت فرسوده وجود دارد.

معاون وزیر راه و شهرسازی با اعلام اینکه ۱۱ میلیون نفر از جمعیت شهری در بافت‌های فرسوده ساکن هستند، اظهار کرد: در برنامه ششم، مجلس بودجه‌ای را برای احیای این بافت‌ها قرار داده و وظایف روشنی را مشخص کرده که با تامین بودجه، این طرح‌ها در قالب بازآفرینی شهری انجام خواهند شد.

مظاهریان با بیان اینکه هدف از بازآفرینی بافت‌های فرسوده بازسازی محلات و توجه به حیات شهری و افزایش کیفیت زندگی در آنهاست، خاطرنشان کرد: در پنج سال گذشته تفاهم‌نامه کاملی بین همه ارکان(شهرداری‌ها، دولت و مجلس) منعقد شده که سرمایه‌گذاری‌ها در درون بافت‌های فرسوده معطوف شود.

معاون وزیر راه و شهرسازی در مورد مدت اجاره بهای واحدهای مسکونی گفت: در این راستا لایحه‌ای از سوی وزارت راه و شهرسازی با دولت با قید دو فوریت تقدیم شده که بر اساس آن مدت اجاره واحدهای مسکونی از یک سال به دو سال افزایش یابد.

وی تصریح کرد: بر این اساس افزایش میزان اجاره بها طی امسال عدد مشخصی خواهد بود.

این مسئول در ادامه درباره واحدهای مسکونی خالی در کشور بیان کرد: مطابق اعلام مرکز آمار دو میلیون و ۶۰۰ هزار واحد مسکونی خالی در کشور وجود دارد که البته تشخیص این واحدها سخت و پیچیده بوده و بر عهده شهرداری‌ها گذاشته شده است.

معاون وزیر راه و شهرسازی اظهار کرد: چنانچه واحد خالی نگه داشته شود بر اساس آنچه که در مجلس مصوب شده است هر سال میزان مالیاتی که به آنها تعلق می‌گیرد در هر شهر جداگانه اخذ و در همانجا هزینه خواهد شد.

مظاهریان با بیان اینکه همچنین زمین‌هایی که ساخت و ساز در آنها انجام نشده است در قالب یک لایحه به دولت تقدیم شده تا مورد بررسی قرار گیرد، عنوان کرد: همچنین زمین‌های شهری که باید شهرداری‌ها از آنها مالیات اخذ می‌کردند بر اساس قانونی که ۱۰ تا ۱۲ سال پیش وضع شده بود عمل نشده چون فرآیند اخذ مالیات در آن مشخص نیست اما هم اکنون راهکار اجرایی برای این زمین‌ها لحاظ شده است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۰
انتشار یافته: ۱۳
بحث زمان قرارداد نیست بحث اجاره های نجومی و افزایشهای نجومی و بی ضابطه و افسارگسیخته بعد از پایان قرارداده اگر قرارداد دوساله باشه در متن قرارداد رقم افزایش برای سال دوم قید میشود واین افزایش چون غیرقابل پرداخت است عملا یا قراردادی منعقد نمیشه یا همان یکساله خواهد بود مگر دولت برای اجاره بها و درصد اضاف بهای ان برای سال یا سالای بعد ان سقف تعیین کند و افرادی ک از این سقف تخطی میکنند را اعم از مالک و مستاجر تحت تعقیب قانونی شدید قراردهد تا بلکه بتوان جلوی این توی شیش کردن خون مردم توسط مالکین گرفت شود و دست بنگاههای مسکن نیز که عامل اصلی گرانی اند گرفته شود
این مطلب به دولت چه ربطی داره
مالک و مستاجر در این زمینه توافق می کنند
.. مشکل میگیم اجاره بالاست میگه دو ساله قرارداد ببندیم ...
طرح خوبیه. البته به نظر من تغییرات اجاره برای سال دوم از همان ابتدا مشخص شود . و شرایط فسخ قرارداد ( مثل ندادن اجاره ) مشخص شود تا موجر هم مجبور به دو سال مستاجر بد حساب نباشد.
همین لایحه باعث بالا رفتن اجاره خواهد شد چون مالکین تورم سال آینده را هم روی اجاره سال جاری خواهند کشید
گرانن تر شدن اجاره بها نتيجه دوساله شدن قرارداد اجاره
قراداددوساله یا چندین ساله درست است . اما .......باید قانونی تصویب شود که اگر مالک بعد از 2 سال به کیفیت خانه چیزی اضافه کرد ..در ان صورت یک درصد کرایه را اضافه کند مگر نه همان اجاره باید باشد .تا زمانی که مستجر خودش انرا تخلیه کند تورم برای مالک است برای مستجر نیست .!!!!!!!...باید مالک ومستجر در یک ردیف باشند .. ایشان خانه دارند .مستجر هم اجاره به ایشان می دهد .پس هردو باید ملاحظه همدیگر را بکنند ....باید به قانون برگردیم .راه دیگری ندارید ... ...یکی سود 1000 برابری ببرد .یکی ضرر 1000 برابری بکند .درست نیست ..عدالت نیست ...
همین امسال قیمتها چند برابر شده؟کسی قصد فروش داشته باشه باید 2سال وایسه تا مستاجر اجازه بده؟!
شاید کسی بخواهد بعد یک سال خانه خود را بفروشد. یا بسازد. یا خودش مثلا در شهر دیگری زندگی میکند و یک سال بعد میخواهد بیاید در خانه خودش. و یا به هر دلیل دیگر. این چه نوع قانونی است که قرارداد دوساله است؟ برای عدم افزایش بی منطق اجاره بها راههای دیگر هست.
معاون وزیر راه و شهرسازی از ساکن بودن ۱۱ میلیون نفر از جمعیت شهری در بافت‌های فرسوده کشور خبر داد و با لایحه‌ای که از سوی دولت ارائه شده قراردادهای اجاره از این به بعد دو ساله خواهد شد.
اگه مستاجری بد باشه و به مسکن یا مغازه ات صدمه بزنه هیچکاری از دست صابخانه بر نمیاد اگر هم بری شکایت کنی تو هزارتوی دادگاه گیر میفتی و هیچکس هم کاری نمیکنه برات
شاید کسی پس از یک سال خانه اش را برای خودش یا فرزندانش نیاز داشت آنوقت چه راه حلی برای آن در نظر گرفته شده است.اگر کسی قصد بازسازی یا فروش خانه اش را داشت تکلیف چه می شود؟

بهتر است سازمان املاک به جای این طرح های جنجال آفرین قیمت زمین در هر منطقه را مشخص کند تا بر اساس آن نرخ اجاره بها تعیین گردد.
طرحی که نمایشی است و عملا کاربردی نداره. کسی نمی تونه دیگری رو به انعقاد قراردادی بر خلاف میلش مجبور کنه. طرف اگه بخواد میتونه حتی قرارداد یک ماهه یا یک روزه ببنده. مثل اتفاقی که در مورد ویلاها می افته. تازه اگر هم اجبارا اجرا بشه باعث میشه اجاره ها افزایش پیدا کنه چون موجر افزایش مبلغ سال دوم رو هم در ابتدای قرارداد منظور می کنه. حق هم داره به دلیل تورم شدید و عدم اطمینان از وضعیت کشور!
این قانون که احتمالاً تصویب نخواهد شد از همان قوانینی است که بدون کار کارشناسی طرح شده و جواب نخواهد داد. موجر اگر مجبور به انعقاد چنین قراردادی شود مسلما با تعهداتی که از مستاجر می گیرد به ضرر مستاجر خواهد بود پس لطفا بجای قوانین کوتاه مدت دستوری اگر مشکلات اقتصادی را حل کنید همه اینها حل خواهدشد
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها # توماج صالحی