ته چین؛

طرز تهیه ساندویچ ویکتوریایی

کد خبر: ۸۲۶۶۱۹
تاریخ انتشار: ۲۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۱:۵۷ 20 August 2018
تعداد بازدید : 96

مواد لازم:
شکر 675 گرم
شش عدد تخم مرغ
آرد 450 گرم
دو قاشق چای‌خوری آب با طعم بهار نارنج
یک قاشق چای‌خوری بیکینگ پودر
بادام 90 گرم

بازدید 2633
در یک سری ویدیو می‌خواهیم مدل سنتی و قدیمی آشپزی که به دوران عصر ویکتوریا بر می‌گردد را نشان دهیم. از نحوه پختن تا استفاده از لوازم و مواد که در دستورغذاهای آنها بکار می‌رود. در این ویدیو طرز تهیه ساندویچ ویکتوریایی را می‌بینید که معمولا برای عصرانه بهمراه چای سرو می‌شود.
اشتراک گذاری