ته چین؛

طرز تهیه جوجه کباب رلی

کد خبر: ۸۲۵۷۹۵
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۲۱:۴۵ 16 August 2018
تعداد بازدید : 8873
بازدید 15576
۱
«جوجه رُل» یا جوجه کباب رلی یکی از غذاهای خوشمزه‌ای است که طرفداران خاص خود را دارد و تهیه‌اش به نظر تا حدود دشوار می‌آید. طرز تهیه این کباب خوشمزه را با مرینیت خاص جوجه کباب‌های ایرانی را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
عالی