بازدید 15012
به بهانه اعلام ارقام سنگین از کالاهای «احتکار» شده و انتظارات مردم؛

چه بر سرمان آمده که همه دنبال «احتکار» و «خریدهای دیوانه‌وار» رفته‌ایم؟!/ کمی از «ترک‌ها» یاد بگیریم!

حالا که مشخص شده، چندصد هزار سکه فقط توسط 10 نفر خریداری شده، یا اینکه هر روز انبار و محل احتکار جدیدی از کالاها اعلام می شود، باید دستگاه قهریه مطابق با دستور صریح رهبری، برخورد جدی با عوامل چنین اقداماتی انجام بدهد؛ مصادره چنین اموالی به نفع عموم مردم و وارد کردن آن با حجم بالا به بازارها برای شکسته شدن قیمت ها، در نظر گرفتن جریمه های سنگین برای چنین افرادی و مسائلی از این دست، می تواند از راهکارهای جدی باشد که باید هر چه زودتر انجام و اعلام عمومی شود.
کد خبر: ۸۲۵۶۱۹
تاریخ انتشار: ۲۵ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۵:۵۷ 16 August 2018

چند ماهی است، به واسطه تلاش آمریکایی ها برای ایجاد بحران داخلی در جمهوری اسلامی ایران ـ که از آن طریق بر نارضایتی های داخلی دامن زده و اهداف خود را پیگیری کنند فضای اقتصادی کشور با تلاطم جدی روبه رو شده و افزایش قیمت ارز، طلا و سکه نیز عاملی برای تشدید وضعیت شده است؛ اما در این شرایط، باز هم بسیاری از کارشناسان و تحلیلگران بر این باورند که بخش اعظمی از مشکلات به واسطه ناکارآمدی های مدیریتی در کشور و اقدامات بعضی از واردکنندگان و سوداگرانی است که تلاش می کنند از شرایط نامساعد کشور سودهای کلان به جیب بزنند.

به گزارش «تابناک»؛ هرچند بخش اول تحریم های آمریکایی، مربوط به زیر پای گذاشتن توافق هسته ای از سوی «دونالد ترامپ» بیش از یک هفته است که اجرایی شده و بخش دوم تحریم های ظالمانه قرار است از آبان ماه اجرایی شود، شرایط به گونه ای پیش رفت که فضای روانی بر تأثیرات عملی اعمال تحریم های آمریکایی علیه ایران پیشی گرفت و البته به واسطه مدیریت ناکارآمد و تلاش سوءاستفاده گران از ایجاد چنین شرایطی، وضعیت وخیم تر شد.

بر خلاف مردم ترکیه که به واسطه اعمال تحریم های آمریکایی ارزش دارایی ها و پول کشورشان را در خطر می دیدند و بر همین اساس به درخواست «رجب طیب اردوغان» دلارهای خود را به بازار عرضه کردند تا ارزش پول و دارایی شان را حفظ کنند و برخی حتی نمادین دلار را آتش زدند، در کشور ما به خاطر تجریه تاریخی مربوط به دولت گذشته و کاهش یک شبه ارزش پول و دارایی مردم به یک سوم، این وضعیت دقیقا برعکس بود.

در سال 91 به دلیل عملکرد نامناسب دولت وقت و نوسانات شدید ارزی که به دنبال تکانه های ناشی از تحریم های بی سابقه و ظالمانه آمریکا علیه جمهوری اسلامی ایران ایجاد شد، کاهش بی سابقه ارزش ریال را شاهد بودیم و بر اثر همین موضوع هم ارزش دارایی های مردم یک شبه به یک سوم کاهش پیدا کرد و البته وضعیت بازار به گونه ای بود که هر روز شاهد قیمت جدیدی برای کالاها بودیم؛ این تجربه تاریخی باعث شکل گیری اثرات مخرب این روزها بر اقتصاد ایران نیز هست.

هم اکنون بعد از گذشت شش سال پس از مطرح شدن بحث خروج احتمالی دولت آمریکا از برجام، از اواخر سال گذشته شاهد شکل گیری نوساناتی در اقتصاد ایران بودیم که با توجه به تجربه تاریخی مردم از تحریم های سال 91 و عدم کارآمدی و برنامه ریزی نهادهای مسئول در این رابطه، دیدیم که امسال هم ارزش ریال حدود 2.5 برابر کاهش یافته و از طرفی قیمت ارز، طلا و سکه نیز با جهش چشمگیری روبه رو شد.

در این شرایط نبود برنامه ریزی اصولی برای گذر از این وضعیت، باعث شد که برنامه های مقطعی و یک شبه برای رفع بحران در نظر گرفته شود که همین مسائل، نه تنها دردی از دردهای اقتصاد کشور و مردم را دوا نکرد، بلکه باعث شد یکسری افراد سودجو و فرصت طلب به رانت های ارزی آنچنانی دست پیدا کنند و به دنبال اقدامات مخربی که انجام دادند، وضعیت را نه تنها بهتر که بحرانی تر نیز کردند.

در این میان، آنچه آسیب بیشتری می بیند و هر روز بر مشکلاتش افزوده می شود، قشر محروم و مستضعف جامعه، قشرهای متوسط و کارگران و حقوق بگیران هستند. گویا قرار است بر خلاف برنامه ریزی برخی کشورها که تلاش دارند فقر را در کشورشان ریشه کن و قشرهای متوسط و ضعیف را تواناتر کنند@ اینجا قرار است دو طبقه مرفه و فقیر شکل بگیرد که البته سهم مرفهان، درصد کمی از مردم بوده و اکثریت نیز فقیر باشند.

اینها موضوعاتی است که حتی روز گذشته رهبر انقلاب هم در برابر آن لب به انتقاد گشودند و تأکید کردند، مسئولان دستگاه ها و دست اندرکاران اداره کشور باید فکر اساسی به حال این وضعیت بکنند، چون فشار زیادی از ناحیه گرانی ها بر مردم وارد می شود. آنچه باید مهمترین دستور کار دستگاه ها و نهادهای مسئول باشد، ایجاد ثبات، رفع مشکلات و برخورد با افرادی است که از این وضعیت سوءاستفاده می کنند و با سوداگری تلاش دارند جیب خود را پر کنند.

چه بر سرمان آمده که همه دنبال «احتکار» و «خریدهای دیوانه‌وار» رفته‌ایم؟!/ کمی از «ترک‌ها» یاد بگیریم!

طی روزهای گذشته، خبرهای تأسف باری از احتکار میلگرد، آهن، لوازم آرایشی و بهداشتی، شوینده، برخی کالاهای اساسی نظیر برنج و قند و شکر، لوازم خانگی و ... به گوش می رسد که وقتی آن را با رفتار مردم برخی کشورهای دیگر در حین مشکلات و بحران ها مقایسه می کنیم، اصلا باور کننده نیست؛ اینکه ادعای مسلمانی داریم و در این شرایط به تنها چیزی که غیر از جیب و سودمان فکر نمی کنیم، مسلمانان و دیگر شهروندان کشورمان است!

«احتکار» امری مذموم در همه نقاط جهان است. در کشور ما نیز هم در قانون و هم در شرع «احتکار» نکوهش شده، ولی رقم های عجیب و غریبی در خصوص کالاها، لوازم و اجناس «احتکار شده»، آن هم در چنین شرایط نامناسبی اعلام می شود. انگار که نه تنها منع قانونی در این زمینه وجود ندارد که اتفاقا در اسلام هم بر این مسأله تأکید شده است! احتمالا این افراد به هدفی جز وارد کردن ضربه ها و لطمات اقتصادی بیشتر به کشور و مردم فکر نمی کنند!

«حمید رسایی»، نماینده سابق مجلس و عضو جبهه پایداری اخیرا پیشنهادی داده که بی شباهت به قانون افشای فساد در آمریکا نیست. او گفته، یک درصد هدیه برای افرادی در نظر بگیرید که محل اختفا و احتکار کالاها را لو می دهند. در آمریکا نیز با حفظ اسم و رسم اشخاص و به منظور مقابله با هرگونه فساد، به فرد افشاکننده یک مفسده در صورت اثبات، درصدی از مبلغ آن فساد اعطا می شود؛ موضوعی که هرچند جای بررسی و تأمل دارد و می تواند از شیوه های مقابله و برخورد با فساد و احتکار باشد، باید در یک کشور اسلامی که انقلابش بر پایه فرهنگ و اخلاق بنا نهاده شده است، چنین شرایطی پیش بیاید، که نیاز به چنین طرح هایی داشته باشیم؟

معلوم نیست چه بر سر مردم و اخلاق و دین ما آمده که به چنین شرایطی دچار شده ایم! هر چه هست از هم اکنون هم برخورد با مفاسد جدی و قاطع باشد، موجب خوشحالی مردم و بهبود وضعیت خواهد بود. حالا که مشخص شده، چندصد هزار سکه فقط توسط 10 نفر خریداری شده، یا اینکه هر روز انبار و محل احتکار جدیدی از کالاها اعلام می شود، باید دستگاه قهریه مطابق با دستور صریح رهبری، برخورد جدی با عوامل چنین اقداماتی انجام بدهد؛ مصادره چنین اموالی به نفع عموم مردم و وارد کردن آن با حجم بالا به بازارها برای شکسته شدن قیمت ها، در نظر گرفتن جریمه های سنگین برای چنین افرادی و مسائلی از این دست، می تواند از راهکارهای جدی باشد که باید هر چه زودتر انجام و اعلام عمومی شود.

 

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۸
در انتظار بررسی: ۳۲۷
انتشار یافته: ۶۳
داداش ترکها هنوز تو سال 57 ما هستند صبر کن به زودی اونها مثل ما میشوند یادتون رفته ایرانی ها طلا وجواهر و بچه ها قلک بدست میامدند؟ چه زود فراموش کار شدید ترکها هنوز تنشون گرمه بزار بعدا میبینی
پاسخ ها
احمد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۳۲ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۵
پس زمان جنگ کدام مردم به جبهه ها کمک میکردن
تا پیر زن های روستاهای دور افتاده برای جبهه نان خشک مپختند
معلوم نیست چه بر سرمان آورده اند ( تصحیح بفرمایید)
لطفا این رو به مسیولین بفرمایید. اردوغان رو هم با مسیولین ما مقایسه نکنید. مردم که کور نیستند.
یادت به خیر وجدان!
این توهین به مردم است. بروید به مسئولین از چهل سال پیش تا الان بگویید که چه کردید که مردم اینطور شدند. ادب و احترام و تربیت اجتماعی و مسلک مردم داری و حکومت گردانی را از ترکیه یاد بگیرند. وقتی منابع ایران در لبنان و فلسطین و عراق و یمن و شیعیان بحرین و عراق و سوریه به هدر میرود مردم باید از اموال خود محافظت کنند و اعتماد نداشته باشند.
پاسخ ها
م
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۷:۲۹ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۵
قربان دهنت که حقو میگی
از بس که مغروریم
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۷:۲۷ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۵
مردم ایران نجیبن و مظلوم
مغرور عده ای دیگرن عزیز
ببنید اکثر مردم ایران به خضوص جوانان و قشر کارگر و کارمند با زحمت و مشقت فراوان پس اندازی جمع کرده اند و معمولا هم سر رشته ایی از دلالی و دلار و سکه هم ندارند نهایت کارشان این است که مختصر پس انداز خود را در بانک سپرده گذاری کنند وقتی در مدت ۳ ماه قدرت خرید پولش به یک سوم کاهش پیدا کند به هر دری می زند تا بتواند از ضرر بیشتر جلوگیری کند لذا چاره ایی جز احتکار بعضی از اقلام ندارد در ضمن با این همه دزدی و اختلاس فاصله زیادی بین مردم و حاکمیت ایجاد شده و یک نوع عدم اعتماد کلی در جامعه وجود دارد و تا زمانی که این شکاف کم نشود وضع از این هم بدتر خواهد شد
سلام موقعی که اینها سکه خریدند دلار 4700 ت. مان بود
سرمایه اجتماعی از بین رفته است چقدر شعار ؟ مسئولین کشور ما نیز بروند از دنیا مملکتداری را یاد بگیرند ؟ اردوغان چه کار کرد که کشورش بدون نفت اداره میشود بازنشستگی مملکت ما برای مسئولین وجود ندارد نجومی بگییر ، اختلاس کننده ، بیکاری ، گرانی ...... وجود ندارد
ملت همان ملتی هستند که جوان هاشون رو دادند. این مسئولین هستن که عوض شدن.
اینقدر ترکیه رو نزنید توی سر مردم.
سلام
فقط یک دلیل دارد چون مسئولین با مردم صادق نیستند
از مدیران و مقامات کشور سوال بفرمایید که با ملتی که جانش را برای کشور در طبق اخلاص گذاشت چه کرده اید ؟ که ملت چنین شد .....
مسئولین ترکیه چه کردند که مردمانش به آنها اعتماد دارند و مقامات این کشور ما که40 سال روز به روز در حال عقب گرده زیر بار آن نمی روند
واقعا نمیدونی تابناک مردم به مسعولین اعتماد ندارن
من یک سوال دارم
مدیریت کشور با کیست؟
نباید یقه مدیر را چسبید؟
راستش را بخواهید تفاوت ما و ترک ها در راست گویی مسئولان است.
مسئولان ما، فقط وعده می دهند،
جیب خودشان را پر می کنند،
برخلاف شعارهایشان، فرزندانشان، در آمریکا و ار.پا زندگی می کنند،
دروغ می گویند،
و گویی در ایرانی که پر از فقر است و مردم فقیر زیادی دارد و مشکلات فراوان است، زندگی نمی کنند.

برای همین، مردم به حرفشان و گفتارشان، اعتماد ندارند و مجبورند برای حفظ پول خودشان که از این که هست کمتر نشود، کارهایی بکنند که مورد علاقه مسئولین! نیست.

به مردم گیر ندهید، یقه مسئولان با حقوق نجومیشان را بگیرید.
الناس علی دین ملوکهم.
متاسفانه هر چه داراتر حریص تر و بی خیرتر و ناخن خشک تر
پاسخ ها
ناشناس
| Germany |
۱۷:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۵
اگر کمی مطالعه جامعه شناسی داشتید متوجه میشوید حریص بودن ماحصل سالها جنگ و تحریم و کوپن و... بوده
ناشناس
| Germany |
۱۷:۳۰ - ۱۳۹۷/۰۵/۲۵
اینایی که منفی دادن برای چی منفی میدین؟ یعنی هر چه داراتر دست و دلبازتر و هر چه کمتر دارا حریص تر؟ ظاهرا بچه مایه دارا بهشون برخورد.
مردم به سخنان واعمال مسئولان اعتمادی ندارن
چون هر چه مسولین کفتن عکسش شده
مسئولان ما ازترکها باید یاد بگیرن
سران میکن تحریمها اثری نداره ولی روز به روز گرانی بیشتر میشه این باعث احتکار خانگی میشه...
مردم نابود شدن من سی و سه سالمه نه زن دارم نه کار دارم نه امیدی به آینده و فقط افسوس برای زندگی برباد رفتم و در مقابل ژن های خوب با پول باد آورده و اختلاس در اروپا و آمریکا در حال خوش گذرانی هستن حالا چرا باید ما پیش قدم تحمل گرسنگی و جنگ بشیم که آقایون خوب زندگی کنن
کمی از ترک های یاد بگیریم

یعنی احمدی نژادی رفتار کنیم

مقابل امریکا بیاستیم!!!

بیخیال
شما هم کمی از دولتمردان ترکیه یاد بگیرید.....
مردم رو هالو گیر اوردين شما قیمت فولاد که تولید داخلی است بشدت گرون کردید که این باعث رکود در تولید شده وغیره.........مسئولین ترکیه هم چنین بلاهایی سر مردمشان می آورند واقعا دنیا به حکومت داری شما حسوديش میشه
در ترکیه مسولین با رای مستقیم مردم و بر اساس مردم سالاری و بر اساس شایستگی انتخاب میشوند و حکومت انان قشری نیست لذا مردم به مسولان خود اعتفاد و اعتماد دارند......
از دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست
خریداران سکه هیچ جرمی مرتکب نشده اند حکومت گفته سکه میفروشم آنها خرید کرده اند حکومت کم آورده نه پولشان رامیدهد نه سکه به آنها ،حتی ممکنه تامرز اعدام بروند شما این موضوع را با ترکیه مقایسه کنید در ترکیه هم همینطوره،? حتما اینطور نبست مردم به حکومت اعتماد میکنند حکومتشان هم حقوق آنهارا اعاده میکند ماهیچ چیزمان باهیچ چیز جوردرنمیاز
رفتار و وعده های مسئولین درست نیست اما امیدوارم و آرزو می کنم یک بار تا زنده هستم ببینم تا در این کشور ثروتمند دولت با یک حرکت شجاعانه و فداکارای باعث ثبات و کاهش شدید قیمت ها شود ....
مسئولین مملکت ما کمی از مسئولین کشور ترکیه یاد بگیرند و منافع ملی کشورمان را فدای کشور های دیگه نکنند.
اگر مردم ترکیه هم نگران خشکسالی و جنگ و مهاجرت........ بودند الان رفتار اونها هم چیز دیگه ای بود
اگه ترک ها تورم و تحریم, اختلاس, نالایق بودن مدیران و انتسابات را دیده بودند همین کارو میکردند که مردم ایران میکنند.
عدم اعتماد به آینده در اثر سالها سوء مدیریت چیزی نیست که بتوانید تقصیرات آن را به گردن از مو باریک تر مردم بیندازید. حکومت ترکیه و همه سرزمین هایی که به عنوان مثال می توانید بر سر ملت بکوبید منافع ملی خود را بر همه چیز ارجح می دانند اما در اینجا یا دنبال موهومی اجانب هستند یا منافع حزب و گروه خاصی از جمله خود و وابستگان
اکثرا این احتکار کننده ها از همون طیف مدعی « اریایی» و فرهنگ ۲۵۰۰ ساله هستند..
حتی مردم عادی هم میدونن چرا ملت اینگونه رفتار میکنن حالا نویسنده مقاله واقعا نمیدونه چرا؟
مسئولان از اردوغان ياد بگيرند
ملت بلد است چگونه رفتار كند
...لطفا براي مردم تعيين تكليف نفرماييد
ميز خدمت؟؟؟ ادارات را نگاه كنيد كه چه بر سر مردم اورده
واقعا با تیتری که زدین مشکل دارم. ترک ها اول راهی هستن که ما گذروندیم. اگه این چیزایی که میگن راست باشه، هنوز از اول جنگ ما عقب ترن. ضمن اینکه من ۲۰ ساله با ترک ها کار میکنم، مطنئنا بیشتر این داستانها دروغه.
‏اعتماد مردمِ ترکیه به اردوغان روتو سرملت نزنید
ما همونهاییم که ساعت ها،قلک به دست توصف"کمکهای مردمی به جبهه"می ایستادیم وهمه داراییمون رومی بخشیدیم
مردم همون مردمن،مسئولین عوض شدن و احتمالا...
اعتماد همواره یک امر دو طرفه هست یعنی منافع نظام در راستای منافع مردم و بالعکس باشد اما اکنون سیاست ها و منافع این دو از هم فاصله شدید دارد یکی به قطب شمال می رود و دیگری به قطب جنوب ،مشخصا همانطور که منافع نظام به خروج ارز از کشور و کمک به جزب الله و سوریه و لبنان و صد ها مورد دیگر هست منافع مردم نیز در خرید دلار و طلا هست .
من قبول ندارم حرف شما رو. طرف سرمایشو تبدیل کرده به کالا و میخواد سود ببره ما نمیتونیم اموال مردم رو ضبط کنیم. همونطوری که یک نفر میره دلار میخره میره 100 هزار تا سکه میخره.
به خدا تعزیرات، مالیات، اماکن، مجوزات، آب و برق و ...... مثل خوره افتادن به جون مردم بدبختی که میخوان در بازار کاسبی کنن.
چو دانی و پرسی خطا است به این دلیل که اعتماد به مسئولان از بین رفته
اول مسئولینمون از مسئولین ترک ها کشور داری یاد بگیرند ، بعد مردم رفتارشون رو تغییر می دن .
سی سال پیش ، همین ترک ها با کامیونهای کهنه و ضعیف ، داخل ایران بار جابه جا می کردند .
امروز چطور شده که زیباترین و آباد ترین شهرهای خاورمیانه تو ترکیه است ؟
کشوری که نه نفت داره و نه گاز ، چطور شده تبدیل به یک کشور ثروتمند شده ؟
ترکیه کشوری است که واقعا می شه گفت از بحران ها فرصت ساخت . کشوری بود که برخلاف سایر کشور ها از وجود داعش سود برد . کشوری است که فقط رجز نخواند و هواپیمای روسیه را ساقط کرد . کشوری است که بر خلاف ایران هر جا سرمایه گذاری می کنه سود بر می داره . چرا قطر به داد ترکیه رسید در حالی که ما هم به قطر کمک کردیم ؟
بی اعتمادی به مسئولین ایران ، فقط مختص به مردم نیست . ظاهرا در عرصه جهانی هم کارهایی کردیم که دنیا هم به مسئولین ما بی اعتماده .
آیا مسئولین ما هم می توانند مثل اردوغان آن کشورها را حامی خود نگه دارند ؟
خود تحقیری نکنید با این متنهایی که برای گزارشها انتخاب میکنید! اشکار در رفتار و مسولیت پذیری و صداقت دولت ها نسبت به مردم و ملت خودشان است، کدام مسئول را سراغ دارید که بمانند فرد متوسط در جامعه ی ما روز مرگی خودش را تهیه کرده و همانطور زندگی کند؟!؟!؟!؟
مردم از مسئولینشون یاد میگیرن !!! چرا برن سراغ بیگانه؟!!
من یک گوشی پی اسمارت هواوی را که قبل از عید 950 هزار تومان قیمت داشت هفته پیش خریدم 3 میلیون و صد هزار تومن حالا شما محتکران را از جریمه میترسانید ؟
کی باید یاد بگیره مردم یا مسئولان ؟! کی این مردمو اینطور بار آورده ؟! کی مملکت را به اینروز کشونده؟!
چیزی بر سرمان نیامده است، مردم ترکیه در واکنشی طبیعی به کمک دولتی رفتند که آثار مثبت اقدامات آن را در سفره خود، جیب خود، گوشه گوشه خانه و شهر خود، حساب های بانکی خود، افزایش اعتبار جهانی کشورشان، صنایع رو به رشد، و خلاصه جای جای حیات مادی و معنوی شان می بینند. اما ما، سفره مان به دستمال سفره تبدیل شده است، حساب های بانکی مان بی شباهت به قلک های پس انداز بچگی مان نیست، اگر کسی از رشد صنعتی، بهبود اعتبار کشور، و چیزهایی از این قبیل سخن بگوید، او را صاف و ساده تحویل تیمارستان می دهند، و دیگر مسئولان حتی به دروغ هم در این مورد ادعایی نمی کنند. شما می توانید رفتارهایی مانند واکنش مردم ترکیه را از ملت های مظلوم عراق، فلسطین، سوریه یا لبنان انتظار داشته باشید، کسانی که اگر به کمک جمهوری اسلامی بر نخیزند، نهایت نمک نشناسی را نشان داده اند، اما نباید از ما چنین انتظاری داشته باشید.
سلام مردم از مسئولینشون یاد میگیرن وقتی بعنوان نمونه ایران خودرو و وارد کنندگان گوشی احتکار میکنن توقع داری مردم نماز شب خون بشن؟!! من حواله داشتم تحویل مرداد هنوز دعوتنامم صادر نشده و پاسخ گو نیستن بعد زنگ زدم نهاد ریسس جمهور طرح شکایت میگن که اینا به ما پاسخ گو نیستن!!!! ینی خاااااااک ...........
تربیت شده این فرهنگیم
این مطلب را بنده در چند جای دیگه گفته ام ملت ایران لیاقت دیکتاتورندمم و یک فرد مستبد را لازم دارند تا خیلی از خصلتهای بدشان را از یاد ببرند مانند اردوغان (البته مستبد دلسوز کشور)
ترک های ایران هنوز همون حس وطن پرستی رو دارن ولی به قول معروف " یه دست صدا داره "
اینجور مبارزه کردن فایده نداره مجلس و دولت فقط دارن وقت میگذرونن و با هم همدردی میکنن یا میندازن گردن هم. مبارزه جدی با محتکران رو مرحوم خلخالی زمان جنگ خوب انجام میداد .دستور داده بود از هر کس کالای احتکار شده گرفتن تو همون محل بین مردم رایگان جلو چشم محتکر پخش کنن بره. این نوع مجازات از ۱۰۰ تا اعدام بخدا بدتره.
واقعا چنین تیتری رو خطاب به مسئولین بنویسید نه مردم چقدر باید تاوان اعتماد به مسئولین رو بدهند هر 8 سال یک بار کل دارایی مردم رو نصف می کنند
حقیر ترکیه زندگی می کنم.شریک تجاریم یک فعال اقتصادی هست. تماس گرفتم که دلار رفت بالا.گفتم دقت کن دلار رفته بالا.گفت مطلع هستم و از صبح با استاندار جلسه هستیم.گفتم چه کنیم گفت ما فردا صبح سه میلیون دلار برای کمک به دولت چنج می کنیم و از ته دل با اینکه دلار به نفعشه، نگران مردم بود و جمله اش را هیچگاه فراموش نخواهم کرد گفت (علی وقتی مردم شاد نباشند ما هم غمگین می شیم ، هرچقدرم دلار داشته باشیم.ریشه یابی این موضوع کار جامعه شناسان ولی ما چقدر بد شدیم.خجالت می کشم من زنگ زده بوذم که دلار نفروش و دارم فکر می کنم چرا من بد شدم.
چیزی برسرمان نیامده یاد گرفته ایم که تحریم چه برسرمان می اورد .
چند لحظه پیش داشتم یه کلیپ میدیدم !
راننده کانتینر یادش رفته بوده درب رو ببنده !
باورش برام سخته ! داشتن غارت میکردن ...
2500 سال شعور !
تررررک ها به دولت و مسئولین اعتمااااااد دارن ............ملت ایران هم اعتماد دااااشت و برادری اش رو در طول 8سال دفاع مقدس و 40سال نشان داد
اما دولت و مسئولین ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
آیا کاری که اردوغان برا ترک ها کرده مسئولین برای ما کرده اند ؟
برچسب منتخب
# حمله به کنسولگری ایران در سوریه # جهش تولید با مشارکت مردم # اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل