ته چین؛

دستور پخت گولاش مجارستانی

کد خبر: ۸۲۳۷۴۰
تاریخ انتشار: ۱۹ مرداد ۱۳۹۷ - ۱۰:۳۰ 10 August 2018
تعداد بازدید : 1428

مواد لازم:
دو قاشق غذاخوری کره
دو عدد پیاز
یک کیلو گوشت گردن گاو
دو قاشق غذاخوری پاپریکا
یک پیمانه آب یا آب گوشت

بازدید 8190
گولاش نوعی خوراک گوشت همراه با پیاز و رب گوجه فرنگی است که در اروپای شرقی رواج دارد. در این ویدیو دستور پخت این نوع خوراک ولی بدون رب گوجه فرنگی و فقط با استفاده از پاپریکا به رنگ قرمز و مزه خوشمزه را داشته باشید. ویدیوی این دستور پخت به همراه زیرنویس فارسی در تابناک ببینید.
اشتراک گذاری