بازدید 8303

احتمال آغاز ساعت کاری ادارات تهران از ۶:۳۰ صبح

کد خبر: ۸۱۷۶۰۲
تاریخ انتشار: ۲۷ تير ۱۳۹۷ - ۱۱:۳۶ 18 July 2018

استاندار تهران از احتمال آغاز ساعت کاری ادارات دولتی از ساعت ۶:۳۰ صبح در مرداد ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش ایلنا، محمدحسین مقیمی در جلسه شورای اداری استان تهران با تاکید بر لزوم صرفه‌جویی در مصرف برق به ویژه توسط دستگاه‌های دولتی، گفت: هنگامی که بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ می‌شود تفاوتی نمی‌کند چه دستگاهی است و همه دستگاه‌های درون استان تهران باید دقت کنند که در صرفه‌جویی مصرف برق موارد مختلف را در نظر بگیرند به ویژه در خصوص تغییر ساعت کاری تا از این طریق کمترین مشکل برای شهروندان ایجاد شود.

وی افزود: برابر مصوبه هیات دولت مقرر شد که استانداری تصمیم بگیرد تا دستگاه‌های اجرایی به چه نحوی در خصوص صرفه‌جویی در مصرف برق اقدام کنند. در مصوبه ساعت کاری دستگاه‌های دولتی مقرر شد اگر بانوان و افرادی کارشان دیرتر آغاز می‌شود با توجه به مشکلاتی که برایشان وجود دارد می‌توانند دیرتر در محل کار حضور پیدا کنند.

استاندار تهران ادامه داد: قطعا دغدغه ما و آنچه که مصوب کردیم تغییر ساعت اداری نبود بلکه برای کاهش مصرف در ساعات سیکل مجبور به تغییر ساعت کاری دستگاه‌های دولتی شدیم. حدود ۴۰۰ مگاوات برق در استان تهران با این تغییر ساعت کاری صرفه‌جویی انجام شد و اعلام کردیم دستگاه‌هایی که برق اضطراری در اختیار دارند، می‌توانند بعد از ساعت اداری اعلام شده از آن استفاده کنند.

مقیمی اضافه کرد: قطعا صحیح نیست که در یک ساختمان ۱۵ طبقه به دلیل قطع برق، آسانسور از کار بیفتد و اگر مریضی در این ساختمان حضور داشت به دلیل قطعی برق با مشکل مواجه شود و نتواند از آسانسور استفاده کند. با توجه به همین موارد موضوع تغییر ساعات کاری ادارات مطرح شد تا بتوانیم با کاهش مصرف در ساعات پیک با قطعی برق در استان مواجه نشویم. اگر این صرفه‌جویی انجام نمی‌شد قطعا با قطعی برق بیشتری مواجه می‌شدیم.

وی با اشاره به اینکه ۵۰ اکیپ ماموریت پیدا کردند تا با سرکشی به ادارات و دستگاه‌های دولتی موضوع تغییر ساعات کاری و صرفه‌جویی در مصرف برق را رصد کنند، اظهار داشت: هنگامی که می‌گوییم خادم مردم هستیم باید در عمل نیز این موضوع را اجرایی کنیم و با صرفه‌جویی به نحو احسن و کاهش مصرف برق شرایط را به گونه‌ای فراهم کنیم تا کمترین مشکل برای شهروندان ایجاد شود.

استاندار تهران افزود: خوشبختانه پس از ابلاغ تغییر ساعات اداری، سازمان بهزیستی، مترو، اتوبوسرانی و مجموعه شهرداری و سایر ارگان‌های مرتبط همکاری بسیار خوبی را در اجرای این مصوبه داشتند به گونه‌ای که در سطح استان یک تعامل بسیار خوب برای اجرای این مصوبه ایجاد شد.

مقیمی ادامه داد: به احتمال زیاد از اول مرداد ماه ساعات کار ادارات از ساعت۶:۳۰ آغاز خواهد شد و ساعت پایان کار ادارات را نیز به زودی اعلام خواهیم کرد.برای ما ساعت ۱ تا ۴ عصر بسیار مهم است و اگر در سایر ساعات مصرف برق وجود داشته باشد با مشکل کمتری مواجه خواهیم شد.

وی اضافه کرد: خواهش ما این است که در این ساعات صرفه‌جویی به نحو احسن انجام شود و با کمک وزارت نیرو و سازمان‌های دیگر هر کمکی که از دست‌مان بر می‌آید انجام دهیم تا حتی یک خانه در سطح استان تهران بدون برق نماند. ما باید به همه دستگاه‌ها ابلاغ کنیم تا اگر نیاز است بعد از پایان ساعت کاری تا ساعت ۱۴ در اداره خود حضور داشته باشند حداقل استفاده از برق را داشته باشند،

استاندار تهران افزود: همچنین اگر برق اضطراری دارند از آن استفاده کنند و کار ادارات با استفاده از برق اضطراری ادامه پیدا کند در غیر این صورت هیچ دلیلی برای حضور پس از ساعت ۱۴ وجود ندارد و این موضوع را من تشخیص می‌دهم که ساعت کاری در ساعت ۱۴ به پایان برسد و به ازای آن بتوانیم مشکلات شهروندان را ناشی از قطعی برق کاهش دهیم.

 

استاندار تهران از احتمال آغاز ساعت کاری ادارات دولتی از ساعت 6:30 صبح در مرداد ماه سال جاری خبر داد.

به گزارش ایسنا، محمدحسین مقیمی در جلسه شورای اداری استان تهران با تاکید بر لزوم صرفه‌جویی در مصرف برق به ویژه توسط دستگاه‌های دولتی، گفت: هنگامی که بخشنامه‌ای به دستگاه‌های اجرایی ابلاغ می‌شود تفاوتی نمی‌کند چه دستگاهی است و همه دستگاه‌های درون استان تهران باید دقت کنند که در صرفه‌جویی مصرف برق موارد مختلف را در نظر بگیرند به ویژه در خصوص تغییر ساعت کاری تا از این طریق کمترین مشکل برای شهروندان ایجاد شود.

وی افزود: برابر مصوبه هیات دولت مقرر شد که استانداری تصمیم بگیرد تا دستگاه‌های اجرایی به چه نحوی در خصوص صرفه‌جویی در مصرف برق اقدام کنند. در مصوبه ساعت کاری دستگاه‌های دولتی مقرر شد اگر بانوان و افرادی کارشان دیرتر آغاز می‌شود با توجه به مشکلاتی که برایشان وجود دارد می‌توانند دیرتر در محل کار حضور پیدا کنند.

وی ادامه داد: قطعا دغدغه ما و آنچه که مصوب کردیم تغییر ساعت اداری نبود بلکه برای کاهش مصرف در ساعات سیکل مجبور به تغییر ساعت کاری دستگاه‌های دولتی شدیم. حدود 400 مگاوات برق در استان تهران با این تغییر ساعت کاری صرفه‌جویی انجام شد و اعلام کردیم دستگاه‌هایی که برق اضطراری در اختیار دارند، می‌توانند بعد از ساعت اداری اعلام شده از آن استفاده کنند.

وی تاکید کرد: قطعا صحیح نیست که در یک ساختمان 15 طبقه به دلیل قطع برق، آسانسور از کار بیفتد و اگر مریضی در این ساختمان حضور داشت به دلیل قطعی برق با مشکل مواجه شود و نتواند از آسانسور استفاده کند. با توجه به همین موارد موضوع تغییر ساعات کاری ادارات مطرح شد تا بتوانیم با کاهش مصرف در ساعات پیک با قطعی برق در استان مواجه نشویم. اگر این صرفه‌جویی انجام نمی‌شد قطعا با قطعی برق بیشتری مواجه می‌شدیم.

استاندار تهران با اشاره به اینکه 50 اکیپ ماموریت پیدا کردند تا با سرکشی به ادارات و دستگاه‌های دولتی موضوع تغییر ساعات کاری و صرفه‌جویی در مصرف برق را رصد کنند، افزود: هنگامی که می‌گوییم خادم مردم هستیم باید در عمل نیز این موضوع را اجرایی کنیم و با صرفه‌جویی به نحو احسن و کاهش مصرف برق شرایط را به گونه‌ای فراهم کنیم تا کمترین مشکل برای شهروندان ایجاد شود.

وی افزود: خوشبختانه پس از ابلاغ تغییر ساعات اداری، سازمان بهزیستی، مترو، اتوبوسرانی و مجموعه شهرداری و سایر ارگان‌های مرتبط همکاری بسیار خوبی را در اجرای این مصوبه داشتند به گونه‌ای که در سطح استان یک تعامل بسیار خوب برای اجرای این مصوبه ایجاد شد.

مقیمی ادامه داد: به احتمال زیاد از اول مرداد ماه ساعات کار ادارات از ساعت6:30 آغاز خواهد شد و ساعت پایان کار ادارات را نیز به زودی اعلام خواهیم کرد.برای ما ساعت 1 تا 4 عصر بسیار مهم است و اگر در سایر ساعات مصرف برق وجود داشته باشد با مشکل کمتری مواجه خواهیم شد.

وی تاکید کرد: خواهش ما این است که در این ساعات صرفه‌جویی به نحو احسن انجام شود و با کمک وزارت نیرو و سازمان‌های دیگر هر کمکی که از دست‌مان بر می‌آید انجام دهیم تا حتی یک خانه در سطح استان تهران بدون برق نماند. ما باید به همه دستگاه‌ها ابلاغ کنیم تا اگر نیاز است بعد از پایان ساعت کاری تا ساعت 14 در اداره خود حضور داشته باشند حداقل استفاده از برق را داشته باشند، همچنین اگر برق اضطراری دارند از آن استفاده کنند و کار ادارات با استفاده از برق اضطراری ادامه پیدا کند در غیر این صورت هیچ دلیلی برای حضور پس از ساعت 14 وجود ندارد و این موضوع را من تشخیص می‌دهم که ساعت کاری در ساعت 14 به پایان برسد و به ازای آن بتوانیم مشکلات شهروندان را ناشی از قطعی برق کاهش دهیم.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۵
انتشار یافته: ۱۳
به شرط اینکه اگر نتونستیم به موقع خودمان را برسانیم شامل غیبت نشویم چون شهر تهران ساعت 5 صبح کاملا تعطیل است و من بارها امتحان کردم وامده ام بیرون به سختی تونستم ماشین گیر بیارم برای ورود به اداره من که در اطراف تهران زندگی می کنم برام خیلی سخت است به موقع برسم
آقا جان اصلاً صرفه جویی برق به کنار، شروع شدن ادارات از 6:30 صبح باید در تمام طول سال اجرا شود. وقتی آفتاب ساعت 6 صبح طلوع می کند چرا کار در ادارات از 8 شروع شود؟؟
باید جامعه را ترغیب به سحرخیزی نمود. کسبه ساعت 10 مغازه ها را باز می کنند و 11 شب می بندند که منطقی نیست. باید سعی کنیم روز را چند ساعتی زودتر شروع کنیم. هم در برق صرفه جویی می شود هم نشاط سحرخیزی را خواهیم داشت.
از قدیم گفته اند روزی را صبح زود تقس می کنند!
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۴۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۷
شما میتونی کل سال رو ساعت 6 که نه حتی ساعت 5 یا 4 صبح در محل کارت حاضر بشی و کارهای اداری خودت رو انجام بدی. برای دیگران نسخه نپیچی بهتره
من نمی دونم چرا بعضی ها دوست دارن برای همه تعیین تکلیف کنن. مگه همه شرایطشون مثل شما هست که براشون توصیه های اینطوری داری؟؟
من هنوز متوجه نمیشم،اگر این تغییر ساعتها خوب بوده چرا هوز هر روز برق مناطق مختلف میره؟
بجای این دستکاری ها ، ساعات کار کارمندان را کم کنید تا بازدهی شان هم درست شود.
راستی مگر کارمندان جزو شهروندان حساب نمیشوند که باید ساعت 6:30 سر کار حاضر شوند تا آسیبی بهشون وارد نشوی چرا تا کوتاهی ای و کمبودی در اثر سوء مدیریت پیش میاد مردم باید تاوان بدهند؟
آزمون و خطای مسئولین همچنان ادامه دارد!!!
چرا یک بار برای همیشه کارشناسی نمی کنید!!!
به به به به .............بهشت برین .
با این روش ترافیک هم کنترل شده . از شروع طرح رفت و امد خیلی بهتر شده
به جای تغییر ساعت بهتره دولت لایحه ای رو برای کم کردن ساعت اداری در این مدت به مجلس ارائه کنه. قطعا قبل از ساعت 8 صبح هیچ اداره ای مراجعه کننده نداره و بعد از ساعت 2 هم هیچ کارمندی بازده کاری نداره. شروع شدن ساعت کار از 8 و اتمام اون در ساعت 14 هیچ مشکلی ایجاد نخواهد کرد. آقایان چرا متوجه نمیشن؟! در عوض کارمندی که ساعت 6 صبح بیاد سر کار کل روز کسل و خواب الود و بی حوصله است و کارآیی لازم رو نخواهد داشت.
بهترين ساعت كاري 7 صبح تا 15 بهترين ساعت كاري براي صرفه جويي ميباشد.
اشتباه محض. یا تاکنون محاسبه شده چه قدر به نفع اقتصاد مملکت است.
به نظر من هیچ. اولا ساعت مراجعه مردم همواره از ساعت ۸ به بعد است یعنی دو ساعت اول بی دلیل و فقط انرژی هدر می رود ثانیا . در اون موقع اون مصرف نیست و برق با توجه به اینکه غیر قابل ذخیره است باید مصرف بشه ثالثا در ساعت اون مصرف که همان ظهر است باز ادارات باز است و تعطیلی ادارات در ساعتی انجام می سود که دیگر اوج مصرف نیست. رابعا اکثر خانواده های کارمند زن و شوهر با هم کارمند هستند و خونه ها کولر خاموش و به اداره می روند در برگشت ادارات خاموش و خونه ها روشن می شود که از لحاظ کلی فرقی ندارد خامسا شروع کار در زودتر از ۹ صبح یک نوع شکنجه محسوب می شود
همون 6 خوبه. حداقل با ماشینمون میتونیم قبل از شروع طرح ترافیک و ساعات خلوت ترافیک سریع به محل کارمون برسیم. جابجایی 6 با 6:30 باعث میشه ترافیک خیلی شدید بشه.
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # کنکور # حماس # تعطیلی پنجشنبه ها