بازدید 22478
مرور روزنامه‌های یکشنبه ۲۴ تیرماه؛

خاموشی‌ها چه تأثیری بر راندمان کاری گذاشته است؟ /دیدگاه شهروندان عراقی نسبت به ایران چیست؟ / اگر مائده دانمارکی بود! /پازل بحران‌های خوزستان

گزارش روحانی از یک تخلف دولتی، هشدار‌های تحریمی وزیر بهداشت، آیا آیت‌الله جنتی فقط یک رأی دارد؟، آغاز برخورد با فساد خودرویی، صدای زودهنگام ساز انتخابات، بحرانی شاید خطرناک‌تر از داعش در عراق، تلاش ترامپ برای فروپاشی اتحادیه اروپا، آتش خصوصی سازی بر جان آتش نشان ها، FATF در بند اصلاح، صعود و سقوط نرخ سود بانکی، مردان نیز ملزم به رعایت حجابند و معمای ۵۰ میلیارد دلاری سرمایه گذاری روسیه در ایران، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.
کد خبر: ۸۱۶۴۹۶
تاریخ انتشار: ۲۴ تير ۱۳۹۷ - ۰۲:۵۱ 15 July 2018

گزارش روحانی از یک تخلف دولتی، هشدار‌های تحریمی وزیر بهداشت، آیا آیت‌الله جنتی فقط یک رأی دارد؟، آغاز برخورد با فساد خودرویی، صدای زودهنگام ساز انتخابات، بحرانی شاید خطرناک‌تر از داعش در عراق، تلاش ترامپ برای فروپاشی اتحادیه اروپا، آتش خصوصی سازی بر جان آتش نشان ها، FATF در بند اصلاح، صعود و سقوط نرخ سود بانکی، مردان نیز ملزم به رعایت حجابند و معمای ۵۰ میلیارد دلاری سرمایه گذاری روسیه در ایران، از مواردی است که موضوع گزارش‌های خبری و تحلیلی روزنامه‌های امروز شده است.

به گزارش «تابناک»؛ روزنامه‌های امروز یکشنبه ۲۴ تیرماه در حالی روی پیشخوان مطبوعات قرار گرفت که دستور‌های قاطع روحانی درباره پرونده تخلف در واردات خودرو‌های خارجی با عناوینی همچون آغاز برخورد با فساد خودرویی و گزارش به مردم در تعدادی از آن‌ها بر صفحه نخست نقش بست. ناآرامی‌های داخلی عراق و گزارش‌هایی درباره آینده رابطه ایران و روسیه و معمای سرمایه گذاری ۵۰ میلیارد دلاری روسیه در ایران، از دیگر عناوین برجسته شده در صفحه نخست روزنامه‌های امروز شده است.

روزنامه اعتماد که تصویری از ناآرامی‌های جنوب عراق را در کنار عنوان غائله بی برقی عراق قرار داده، از به خیابان ریختن مردم بصره کلافه و گرما‌زده و معترض خبر داد و در سرمقاله امروزش از جایگاه ایران در افکار عمومی مردم عراق نوشت.

روزنامه خراسان خبر گزارش رئیس جمهور به مردم و درخواست از شش مقام دولتی و قضایی را با تیتر آغاز برخورد با فساد خودرویی منعکس کرد و در در گزارشی دیگر، اعتراضات اخیر عراق را به عنوان یک احتمال خطرناک‌تر از داعش مطرح کرده است.

روزنامه شرق در گزارش اصلی امروزش با عنوان معمای ۵۰ میلیارددلاری سعی کرده به این پرسش پاسخ دهد که روسیه در ایران سرمایه‌گذاری می‌کند یا در برابر نفت کالا خواهیم گرفت؟ این روزنامه همچنین با چاپ تصاویر علی مطهری و آیت الله جنتی، اظهارات مطهری را در پاسخ به این گفته دبیر شورای نگهبان مبنی بر اینکه من تنها یک دوازدهم شورای نگهبان هستم منتشر کرده است.

روزنامه جوان نیز موضوع رکورد در بازار مسکن را با عنوان رگ‌های معاملات مسکن از گرانی گرفت در صفحه نخست خود برجسته کرد. این روزنامه همچنین با چاپ تصویری از حضور رؤسای سه قوه، این سخن رئیس جمهور روحانی: «قول می‌دهم مشکلی برای مردم پیش نمی‌آید» را تیتر کرد.

در ادامه تعدادی از یادداشت‌ها و سرمقاله‌های منتشر شده در روزنامه‌های امروز را مرور می‌کنیم؛

خاموشی‌ها چه تأثیری بر راندمان کاری گذاشته است؟
هدایت الله خادمی عضو کمیسیون انرژی مجلس طی یادداشتی که در شماره امروز روزنامه قانون چاپ شده نوشت: چرا ناگهان در بخش نیروی برق چنین اتفاقی برای مردم افتاد، دلیلش این است که طبق برنامه پنجم ما باید سالی پنج هزار مگابات برق تولید کنیم. ولی فقط ما در سال ۱۳۸۹ این مقدار برق را تولید کردیم، ولی از آن به بعد روند کاهشی شدید را در تولید برق داشتم. حتی در تولید زیرساخت‌ها هم روند کاهشی داشتیم و مشخص بود که اگر ما سالی ۶ هزار مگابایت تولید برق نداشته باشیم در چند سال آینده مشکلات بسیار بدتری خواهیم داشت. در حال حاضر میزان تولید حداکثری برق ما در کشور حدود ۵۱ هزار و پانصد مگابایت است. چیزی که در مصرف نیاز داریم ۵۸ هزار و ۵۰۰ مگابایت است بنابر‌این همین حالا هم هفت هزار مگابات تولید برق کم داریم که باید آن را مدیریت کنیم. تنها راه برای ذخیره این مقدار برق این است که در مناطق مختلف کشور خاموشی دهیم تا این میزان برق را ذخیره کنیم. آنچه معلوم است اینکه خاموشی‌ها در سراسر کشور همچنان ادامه خواهد داشت تا وقتی که هوا به سمت خنکی پیش برود و مصرف برق مردم هم کمتر و مشکل حل شود. در نهایت چاره‌ای نداریم جز اینکه منتظر آب و هوا بمانیم تا مصرف برق کم‌تر شود و ذخیره مان بالا رود.
عناوین اخبار روزنامه قانون در روز یکشنبه‌ ۲۴ تیر :
از طرف دیگر خاموشی‌ها ضرر‌های بسیار زیادی را به زندگی مردم زده از سوی دیگر باعث شده راندمان کاری کشور پایین بیاید. ما در چند استان ساعت کاری به شکل مرسوم نداریم و کارمندان از کار کردن محروم شده اند. در کشور ما راندمان کاری پایین است آن‌وقت این ادارات تعطیل هم می‌شوند چه فشاری به کشور می‌آید و چه ضربه‌ای به اقتصاد کشور زده می‌شود. البته فشار نوسانات برق و قطعی‌های مکرر به دستگاه‌های برقی خانگی هم فشار بسیار زیادی را وارد می‌کند، اما باید زیر ساخت‌ها را هر چه زودتر تقویت کرده تا از این وضعیت نجات پیدا کنیم. از طرف دیگر باید به مردم آموزش بدهیم کمتر برق مصرف کنند. به هر حال به اندازه مصرف کردن برق در هر کشور نشانه توسعه آن کشور است. من فکر می‌کنم درمورد تولید برق به مشکل برنخورده ایم، چون تولیدات نیروگاه‌ها و ژنراتورهای‌مان از حد استاندارد‌های جهانی هم پایین‌تر است. افزایش مصرف در ایران در حالی اتفاق افتاده که جمعیت هم زیاد شد و ما همچنان زیرساخت های‌مان را به روز نکرده‌ایم در حالی که باید تولیدات‌مان را افزایش می‌دادیم. ما استفاده بهینه از انرژی را در خیلی از مقاطع نداریم و اصلا راه‌های آن را نمی‌دانیم. اینجا مقصر مردم نیستند، چون امکاناتی را باید برای‌شان قراهم کنیم تا کمتر مصرف کنند. در شهر‌های جنوب کشور که گرمای هوا بیداد می‌کند مگر می‌شود به مردم گفت که کولرهای‌شان را خاموش کنند؟ به طور مثال خانه‌هایی که ساخته می‌شود پنجره‌های بزرگی دارد یا چندجداره هستند که این باعث انتقال حرارت شدید به خانه‌ها می‌شود. امیدواریم با ایجاد نیروگاه‌های جدید بتوانیم مشکل بی برقی را از بین ببریم.

دیدگاه شهروندان عراقی نسبت به ایران چیست؟


سیروس برنا بلداجی در سرمقاله امروز روزنامه اعتماد با عنوان ایران و افکار عمومی عراق نوشت: اگر امروز به جنوب عراق برویم و از مردم این منطقه در مورد ایران سوال کنیم، بسیاری از آن‌ها اظهار نارضایتی کرده و ادعا می‌کنند که ایران در امور داخلی عراق دخالت می‌کند. طی روز‌های اخیر و با بالا گرفتن اعتراضات مردمی در جنوب عراق، رسانه‌ها از احساسات ضدایرانی و شعار‌هایی بر ضد جمهوری اسلامی ایران در میان جمعیت عمدتا شیعه جنوب عراق خبر می‌دهند. این در شرایطی است که در نقطه صفر تاریخی سقوط نظام بعثی...دیدگاه شهروندان عراقی به ایران، به دلیل سیاست‌های صحیح و رفتار‌های شایسته ایران، بسیار مثبت و صمیمانه بود، امروز این دیدگاه عوض شده است. اما چرا چنین اتفاقی روی داد؟ جمهوری اسلامی ایران به صورت طبیعی، به لحاظ موقعیت جغرافیایی، سیاسی، تاریخی، فرهنگی و مذهبی، دارای نفوذ در عراق است. به تعبیر دیگر چه بخواهیم، چه نخواهیم، چه بپسندیم و چه نپسندیم، برای ما ایرانیان و عراقی‌ها، همواره این رابطه و نفوذ از فردای استقلال عراق وجود داشته و تاکنون استمرار یافته است و در ادامه هم وجود خواهد داشت. آمد و شد و استقرار گروه‌های سیاسی معارض عراقی پیش از سقوط، چه در دوران جمهوری اسلامی و حتی پیش از انقلاب، از جمله عواملی است که این نفوذ را تقویت کرده است.
عناوین اخبار روزنامه اعتماد در روز یکشنبه‌ ۲۴ تیر :
گروه‌هایی اعم از احزاب و تشکل‌های مختلف عراقی از جمله حزب الدعوه، مجلس اعلای انقلاب اسلامی عراق، منظمه العمل الاسلامی، الدعوت الاسلامیه و سایر گروه‌ها به لحاظ مناسبات و مراوداتی که طی دهه‌های گذشته با جامعه و سیاستمداران ایرانی داشتند، باعث شده است که رابطه طبیعی میان آن‌ها با جامعه ایران و نهاد‌های رسمی و غیررسمی در ایران شکل بگیرد. دستگاه سیاست خارجی ایران از یک سو و از سوی دیگر نهاد‌های نظامی مانند نیروی برون‌مرزی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی، طی این سال‌ها به صورت طبیعی چه با اشخاص برجسته و چه با احزاب و گروه‌های عراقی، مناسبات و ارتباطات نهادینه‌شده‌ای پیدا کردند. اما واقعیت تلخ این است که جمهوری اسلامی ایران با وجود همه این مناسبات، ارتباط‌ها و نفوذی که داشت، از فردای سقوط نظام بعثی در عراق، در مارس ٢٠٠٣ یا فروردین ١٣٨٢ تاکنون، نتوانسته از ظرفیت‌ها و توانایی‌های خود در رابطه با عراق بهره‌برداری شایسته‌ای بکند. ایران، بعد از سقوط صدام این فرصت را داشت که در راستای منافع ملی ایران و منافع مردم عراق، چه در راستای مصالح عالیه جهان اسلام و به‌خصوص شیعیان از روابط خود با گروه‌های سیاسی و اجتماعی عراقی بهره‌برداری کند.

متاسفانه در مجموع جمهوری اسلامی ایران نتوانست این ظرفیت‌ها را به صورت شایسته‌ای با رویکرد راهبردی مدیریت کند. همین امر باعث شده است که امروز شاهد باشیم، ذهنیت مردم عراق سرشار از شائبه‌ها و شایعه‌ها، علیه جمهوری اسلامی ایران و ایرانیان است. به اعتقاد من اصلی‌ترین عامل این امر را می‌توان در ناهماهنگی و فقدان استراتژی وحدت‌بخش میان نهاد‌های دست‌اندرکار جمهوری اسلامی ایران در امور عراق دید. به صورت مشخص هماهنگی لازم میان سیاستگذاری دستگاه سیاست خارجی در دولت با نیرو‌های برون‌مرزی سپاه یا نیروی قدس و سایر نهاد‌های موثر از جمله شبکه تلویزیونی عرب‌زبان صدا و سیما، شبکه العالم و سایر رسانه‌های برون‌مرزی چه رسانه‌های ایرانی و چه رسانه‌هایی که در قالب همکاری مشترک با کشور‌های اسلامی تاسیس شده‌اند، وجود نداشت. با وجود اینکه ایران از فردای سقوط نظام بعثی، پیش‌زمینه ذهنی تمام شهروندان عراقی نسبت به ایران مجموعا مثبت بود، به دلیل سیاست‌های ناهماهنگ و غیرهمسوی نهاد‌های ایران، این ذهنیت به تدریج کاملا زیر و رو شد. عراقی‌ها به دلیل کمک‌های مادی و معنوی که جمهوری اسلامی ایران از مردم و گروه‌های سیاسی عراق کرد و سیاست خوبی که ایران در هنگام حمله امریکا و متحدان بین‌المللی‌اش به عراق اتخاذ کرد، نسبت به ایران احساس مثبت و نوعی قدرشناسانه داشتند. در دوره‌گذاری که بعد از سقوط صدام رخ داد، ایران می‌توانست با کمک‌های بشر‌دوستانه و در گام بعدی در قالب قرارداد‌های دوجانبه برای ترمیم و بازسازی زیرساخت‌های عراق و تجارت و گردشگری مذهبی، بهره‌برداری مناسبی از روابط دو جانبه بکند، اما این اتفاق نیفتاد. همزمان، مشکلات اقتصادی ایران و تحریم‌های بین‌المللی نیز بر روابط بین دو کشور و ذهنیت مردم عراق نسبت به عملکرد ایران اثر گذاشت... .

اگر مائده دانمارکی بود!


محمد صرفی در بخشی از یادداشت روز امروز کیهان با اشاره به واکنش‌ها به پخش اعترافات مائده هژبری از تلویزیون نوشت: ۱۰۰۴ نوجوان و جوان در دانمارک تنها به دلیل ارسال یک ویدیوی جنسی برای یکدیگر تحت تعقیب و مجازات قرار می‌گیرند. این در حالی است که دانمارک یکی از بی‌قیدترین کشور‌ها در روابط جنسی است و مسائل دینی و مذهبی در آن کشور در پایین‌ترین سطوح نسبت به سایر کشور‌های اروپا قرار دارد. اما در همین کشور وقتی چنین مسئله‌ای رخ می‌دهد با ۱۰۰۴ نوجوان و جوان برخورد می‌شود و کسی هم اعتراضی نمی‌کند و کمپین تشکیل نمی‌دهد.
عناوین اخبار روزنامه کيهان در روز یکشنبه‌ ۲۴ تیر :
در دانمارکِ لائیک، ۱۰۰۴ جوان و نوجوان به خاطر چنین جرمی احضار و تنبیه می‌شوند. تصور کنید اگر فردا بگویند ۱۰۰۴ جوان و نوجوان به دلیل ارسال ویدیویی مبتذل و جنسی (که ارسال آن در ایران هم جرم است) احضار شده و برایشان پرونده تشکیل شده، این جریان رسانه‌ای هتاک و بی‌حیا، چه قرشمال‌بازی و جنجالی به راه می‌اندازد؟!


ظاهراً تنها در ایران برخورد با بی‌حجابی و بی‌عفتی به عنوان یک منکر و عمل خلاف قانون با چنین جنجال‌های عجیب و غریب و گسترده‌ای روبه‌رو می‌شود. خلاصه کلام اینکه اگر مائده هژبری دانمارکی بود و کاری خلاف قانون کرده بود و با وی برخورد قانونی می‌شد، کسی به خود جرات نمی‌داد چنین هیاهویی به راه اندازد و اینگونه اذهان را مشوش کند، اما در کشور ما چنین کار‌هایی به راحتی و بار‌ها و بار‌ها انجام شده و می‌شود. تا وقتی فکری برای آن شبکه اختاپوسی رسانه‌ای نکنیم که افکار عمومی را به اسارت گرفته و با غبارآلود کردن فضا اجازه شنیدن حرف منطقی، قانونی و حق را نمی‌دهد، باید منتظر جنجال‌های کوچک و بزرگ دیگری از این دست باشیم. افکار عمومی ما سال‌هاست زیر شدیدترین بمباران رسانه‌ای و روانی قرار دارد. این بمباران بی‌وقفه است و برخلاف سایر جنگ‌ها همراه با خونریزی ظاهری نیست، اما ابعاد تلفات و خسارات آن ده‌ها و بلکه صد‌ها برابر بمباران نظامی بوده و به‌سادگی و به‌زودی قابل جبران نیست.


آقای آذری جهرمی وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات که دست به توئیت خوبی دارد، به این ماجرا واکنش نشان داده و نوشته است؛ «وقتی فضای کشور روی مطالبه شفاف‌گرایی قرار گرفته تا تکلیف ارز‌هایی که گرفته شده مشخص شود، یک باره خانمی تبدیل به سوژه خبری بزرگی می‌شود که کل دنیا شروع به صحبت کردن درباره او می‌کنند که به نظر من طبیعی نیست.» بله آقای جهرمی! بدون شک طبیعی نیست، اما این هم طبیعی و پذیرفتنی نیست که شما به عنوان وزیر ارتباطات کشور، ژست منتقد و مطالبه‌گر بگیرید. شما باید پاسخگو باشید که برای سالم‌سازی و پالایش این فضای بی‌در و پیکر و بستر اصلی آن جریان رسانه‌ای هوچی‌گر و وارونه‌نما چه کرده‌اید.

پازل بحران‌های خوزستان
داود سالمی در بخشی از سرمقاله امروز همدلی با عنوان پازل بحران‌های خوزستان نوشت: خوزستان قربانی تصمیمات بحران‌ساز شده است، قربانی مصوبات کلان ملی شده است، قربانی بحران‌هایی که خود بحران آفرینند و اقسام مختلف یک بحران از دل آن زاییده می‌شوند. حال این قبیل تصمیمات آیا عمدی بوده یا غیرعمدی از روی جهل، در جایگاه مناسب خود باید بررسی کارشناسانه شود. به هرحال یک مسئول برای تصمیمات از روی جهل هم مسئول است.
متاسفانه دراثر اشتباهاتی که در سه دهه اخیر اتفاق افتاد، دکترین توسعه کشور مسیری نادرست را در پیش گرفت، این مسیر به نام مهندسی، دخالت بسیار گسترده وغیرمسئولانه را درخوزستان آغاز کرد و بدون درک این حقیقت که انسان جزئی از طبیعت خدادادی است، حق آن همه طبیعت را فقط برای خود به رسمیت شناخت و حتی این حق را از ساکنان بومی منطقه گرفتند و بدین‌سان چرخه طبیعی در تمام حوزه‌های آبخیز نابود شد.
همانطور که شاهد هستیم بحران بی‌آبی، بحران‌های اقتصادی، اجتماعی، سیاسی و... را به دنبال دارد و زنجیره‌وار چرخه بحران را شکل می‌دهد و هنگامی که پازل بحران شکل خود را کامل می‌کند، با ایجاد وضعیت حاد قرمز و اضطراری در اقسام مختلف، طبیعتا کنترل و مدیریت بحران به‌مراتب سخت‌تر و دشوارتر خواهد شد.
وفاق ملی کلیه احزاب و جریانات سیاسی حول محور حل بحران خوزستان. واژه وفاق ملی که از آن یاد می‌شود، به معنی وحدت و یکپارچگی است و نباید آن را با یکدستی و یکسانی معادل دانست، یعنی وفاق ملی را در کنار پذیرش اصل اختلاف در جامعه معنا کرد. نقطه اشتراک اصلی کلیه جناح‌ها و احزاب، نجات خوزستان است، چرا که خروج از این بحران‌ها یا جلوگیری از شکل‌گیری پازل بحران، صرفاً اقدامات و نگاه فراجناحی و فراحزبی را می‌طلبد و راه علاج این درد‌های کهنه لجوج استان، همگرایی تمام گرایشات سیاسی در اتخاذ تصمیمات راهبردی و مدیریتی است.
جوان‌گرایی در انتصابات مدیرتی استان. همانطور که در زمان دفاع مقدس بهره‌گیری از ظرفیت جوانان لایق در رده‌های تصمیم‌ساز و اجرایی، راهبرد موفق و ماندگاری بوده است و فتح سنگر‌های جنگ تحمیلی با راهبری جوانان رقم خورد، قطعاً با اعتماد مجدد به مدیران جوان با انگیزه می‌توان سنگر‌های این پازل بحرانی را فتح کرد. پس جوانان آن روز در دفاع مقدس، عرصه مدیریتی را مجددا به مدیران جوان امروز بسپارند تا با نیرو، ابتکار و پویایی ذهن جوانی، شاهد فتح سنگر‌های بحران‌زای استان و کشور باشیم.
اجرای این دو استراتژی راهبردی یعنی متلاشی کردن پازل بحران‌های استان یا جلوگیری از شکل گرفتن پازل، شاه‌کلید اصلی و اساسی و حلقه گمشده‌ای است که باید با تدبیری از سردلسوزی به این دو راهبرد نجات‌بخش پرداخته شود تا بارقه‌های امید در دل آحاد مردم روشن شود.
مردم خوزستان انتظار از بین رفتن تمام بحران‌ها را ندارند، بلکه انتظار کاهش و مدیریت بحران‌ها را دارند و لازمه آن وفاق ملی احزاب و بهره‌گیری از مدیران جوانان کارآمد است. بیایید بازهم به جوانان اعتماد کنید.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۵
در انتظار بررسی: ۲۷
انتشار یافته: ۵۸
هزاران دختر و پسر در همین حال در دانمارک و سایر کشورها در حال رقص و پایکوبی و شادی هستن حتی کسی اجازه نزدیک شدن به آنهارا هم ندارد چه باینکه بازداشتش کنند این عنوان نوشته مضحک فقط و فقط از کیهانی ها ست.
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۵:۲۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
ناشاس جان مقايسه ايران و دانمارك كردي كه كاملا خطاست . مد نظر كيهان اينه كه چيزي كه جرمه وقتي باهاش برخورد ميشه شاسمنگا الكي جو نميدن و اعتراض نمي كنن. ملتفتي؟.
به خاطر زیر ۱۸ ساله بودن مشمول قوانین ویژه حمایت از کودکان می شوند.

در پاییز گذشته، ۱۰۰۴ نفر از طریق مسنجر فیس بوک این فیلم را برای دیگران ارسال کردند که از سوی پلیس ردیابی شدند.

گروهی از متهمان، زیر ۱۸ سال سن دارند و احضار آنها، از طریق تماس با والدین‌شان صورت گرفته است.

گروهی از متهمان بالای ۱۸ سال نیز، مستقیما به پاسگاه های پلیس احضار شده و مورد بازجویی قرار گرفته اند.
پاسخ ها
امیر
| Germany |
۱۱:۵۳ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
در شبانه روز افرادی توسط گشت ارشاد بازداشت می شن و کسی اونا رو تو رادیو تلویزیون بی حیثیت نمی کنه.
تو دانمارک یا آلمان اگه یه شبکه تلویزیونی اینکار رو می کرد ، از خبرنگار تا بالاترین مقام اون رسانه بلافاصله اخراج می شدن و تا 15 سال زندان و دهها میلیون یورو غرامت بخاطر بردن آبروی طرف تو کشور!! در انتظارشون بود .چندتا وزیر رو هم اون وسطها مجبور به استعفا می
کردن. حالا ما ، به راحتی هر کاری بخواییم می کنیم و به کسی پاسخگو نیستیم. به این اوضاع می گن جهان سوم
در دانمارک به خاطر ویدیوی رقص نوحوانان دادگاهی میشوند؟
فکر نمی کنید زمان پذیرش بی قید حرفهای شما تمام شده
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۱:۴۵ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
کیهان بی مخاطب مورد مصرف:کارواش و...
احسان
| France |
۱۲:۳۹ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
در عصر اینترنت هنوزم کسی کیهان رو میخونه و باور میکنه یعنی؟
بله ، در دانمارك كسى عليه برخورد قانونى با خلافى كه ١٠٠٤ جوان ونو جوان انجام داده اند ، جبهه نگرفته و به قول كيهان هميشه يكسو نگر ، غوغا و هياهو را نيانداخته اند ، درسته ، دانماركى ها حق ندارند كه اعتراض كنند و هياهو راه بياندازند ، چرا كه مى دانند عملى تبعيض اميز و انتخابى و يكسو يه اى انجام نگرفته است ، مى دانند و باوردارند كه اگر با تخلف ١٠٠٤ جوان ونوجوان برخورد مى شود ، با اختلاس ها و رشوه گيرى ها و دزدى ها و رانتها و فرار ماليات ها و تقلبات هم زودتر و سريع تر و محكم تر برخورد گرديده و همچنان سريع برخورد مى شود، جا دارد نويسنده كيهان كمى در خلوت خودش بينديشد و قلم را بى جهت تنها به هدف محكوم كردن حريف حركت ندهد ، باور كنيد اينگونه حركات ورفتارها ذره اى تاثير ندارد
کیهان. مائده می رقصیده مشکل جنسی نداشته
مردم برن برق خورشیدی واشه خونه هاشون بگیرن
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۴:۰۸ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
برای راه اندازی و سپس نگهداری از تاسیسات برق
خورشیدی باید نفت بسیار زیادی را صادر کنیم. اگر دولت بر روی فناوری خورشیدی کار کند منطقی است ولی اینکه از خارج وارد شود در نهایت اشتباه است.
مجید دلبندم! مگاوات نه مگابایت!
درود بر شرف کیهان. عمده کسانی که در تابناک کامنت می گذارند افراد سبک مغز و تحت تاثیر همین شبکه رسانه ای مخصوص هستند. بدبخت ها خودشونم نمی دونند که چه کلاهی سرشون رفته...
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
جالبه طیف شما حتی درست و محترمانه حرف زدن رو هم بلد نیستند،
از کوزه همان برون تراود که دروست
سعيد
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۲ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
الان شما هم كه همينجا كامنت گذاشتى
سهراب
| Netherlands |
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
از همون جمله اولت معلومه چه مغز سنگینی داری
احسان
| France |
۱۲:۴۱ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
سبک مغز تو بیسوادی هستی که شعور حرف زدنم نداری
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۰۰ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
کیهان ؟
احسان
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۳:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
فقط ساکت شو
تاریخ مملو از دشمنی به ایران است . قتل تجاوز سوازاندن تاریخ و تمدن ایران تنها دست آوروهای دشمنان برای ایران بوده و خواهد بود
توطئه ای مرموز درصدد بحران سازی در خوزستان وزمینه سازی برای شورش در آنجا درجریان است که یک طرف آن عربستان وعربهای مخالف جمهوری اسلامی وسردیگر آن مدیریت هردمبیل وبحران آفرین کشورمان است...
این روزنامه کیهان میشه یه روزی بگن تعطیل شده برای همیشه ، خسته شدیم از بس خزعبلات نوشتین بسه دیگه آخه ما چی مون به دانمارک میخوره که از همه جا دست گذاشتین روی تشبیه ویدیوهای مائده با جوونهای دانمارکی تازه اونم خوبه خودتون نوشتین " به دلیل ارسال یک ویدیوی جنسی برای یکدیگر تحت تعقیب و مجازات قرار می‌گیرند. " آخه یک ویدیوی رقص کجا ویدیوی مبتذل جنسی کجا، وایییییییی چقدر افراط
به این آقای هدایت ا... خادمی عضو کمیسیون انرژی مجلس!!!!! بفرمایید واحد تولید برق "وات" است نه "بایت"!!!!! چه کسانی برای این کشور تصمصم گیری میکنند؟؟؟؟؟؟ به چه سطح دانشی؟؟؟؟
پاسخ ها
رضا
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۰۶ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
یک لحظه تامل کنید و این احتمال را بدهید که شاید
.اشتباه تایپی بوده
مگاوات نه مگابايت!!!!!
بیچاره مردم ایران دستشون به جایی بند نیست
اقای جنتی باید بازنشسته شود،
عزیزان دل فیلمی که در دانمارک پخش شده شاید و یا حتی قطعاً با نارضایتی و داشتن شاکی شخصی مورد پیگیری واقع شده . نه اینکه طرف با رضایت خودش و برای شادی دل خودش فیلم خودش که شامل هیچ صحنه ی مبتذلی هم نیست پخش کنه و دولت بیاد به این شخص بعنوان مدعی العموم گیر بده
اغلب مردم سوریه و عربستان نظر خوبی به ایران ندارند این را من شخصا تجربه کرده ام
خاموشی کامل در سال آینده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

جناب کارشناسان و صاحب نظران،
لطفا اول راجع به واحد وات و بایت بیشتر مطالعه کنید و باعث شرمندگی ما نگردید .
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۲۴ - ۱۳۹۷/۰۴/۲۴
اشتباها منفی شد ببخشید
کیهان ویدویی جنسی را با رقص یکی می داند؟
دیدید ملت حتی تیتر زدن تحریمها فقط وفقط علیه ملت ایران است نه مسئولین انها درد نمی دانند چیست گرانی مرغ وگوشت و..و..و..چیست ملت یک مرغ را کمی ارزانتر تهیه می کردند که ان هم مثل گوشت الحمدالله داره داره از سفره کارمند وکارگر بیچاره حذف می شود حالا تحریم واس ماست یا کله کندهها ومسئولین وتجار وبازاری خودتان حدس بزنید واس کیست ؟
یک روز در پارکینگ ما دزدی شد باطری چند ماشین را دزدیدند ! امدند دوربین کار گذاشتند ! دزدی ها قطع شد ! چند وقت بعد انباریها را قفل شکستند و از انباریها دزدی شد ( البته انباری ما را نتوانتسند چون من قفل امریکایی زده بودم !!! ) خلاصه گفتند سر راهروهای انباریها هم دوربین بگذاریم ! من گفتم اقا این سرایدار را بیرون کنید ! گفتند این چکار کند ؟ این که دزدی نکرده است ! گفتم اینکه ما نمی دانیم ! نه می دانیم دزدی کرده یا نه می دانیم ایا با دزدان همکاری کرده یا نکرده ! ولی مگر ما ایشان را استخدام نکرده ایم که اینجا مراقب باشد ؟ گفتند چرا ! گفتم خوب وظیفه اش را درست انجام نداده ! همین کافی است ! خلاصه نظر و عقیده ها ابراز شد در اخر همه گفتند باشه ! بیرونش کردند ! از آن موقع هم در مجتمع دزدی نشد ! من گفتم ببینید وقتی مسئولی کارش را درست انجام نداد چرا سرکار است ؟ مگر مسئول نیست ! حتی اگر هم تقصیری نداشته باشد باید شخص دیگری جانشینش شود تا نفر بعدی بداند اگر درست کار نکند بیرونش می کنند ! این در همه کشورهای درست و حسابی رسم است ! چرا در کشور ما نیست ! چند تا مدیر نالایق در خودور سازی و گمرک را بیرون می کردند این اتفاقها نمی افتاد ! این خاموشی برقها مخصوصا است ! اگر شما یک کمسیون تحقیق و تفحص تشکیل بدهید درست می شود . این نماینده مجلس نمی دونم از کجا این حرفها را از کجاش در اورده ! من در جریان این دستور به ایشان که اکنون موقع کار شماست و باید با دادن خامشیها در کشور نارضایتی ایجاد کنند را از خودشان شنیده ام !به خطا این نماینده و یا روزنامه هایی که این حرفها را مدام ریپیت می کنند نمی دانم اینها از کجا این حرفها را در می اوردند . باور نکردنی است چنین هماهنگی! این کارهایشان ادم را به وحشت می اندازد
شبکه های عربی و عراقی رو ببینید تا بفهمید چه دیدگاهی نسبت به ایران دارند.اونها دلیل هم بدبختیهاشون رو ایران میدونند.
برادر کیهان ؛ برخورد با منکر این نیست که طرف را بیاری جلوی تلویزیون و وادرش کنی اعتراف به گناه کند و بعد اشاعه منکر کنی !!!! مائده هژبری مرکتب گناه شد و آقایان مرتکب گناه بزرگتر!!!! بفهم اینو برادر کیهانی
اگه میخواید چیزی رو مقایسه کنید باید تمام ابعادش رو مقایسه کنید.
اگر توی دانمارک با ارز دولتی شرکت دارویی میومد نخود وارد میکرد ایا باهاش برخورد میشد؟
مطمئنا برخورد با اشد مجازات
ولی اینجا ....
مرذم این چیزها رو میبینن و شاکی میشن.
دوست عزیز .اشتباه نکن.مردم از رفتار اون خانم در اینستاگرام دفاع نمیکنند.همینطور از سارق گوسفند و....مردم ار رفتار دوگانه مسولین مکدرند.بعد از این نا هنجاریها در مسائل اقتصادی همه منتظر برخورد با رانت خواران ومفسدان اقتصادی بودند که دیدند دختری را به تلویزیون اوردند که میرقصد ،! مردم ناراحت هستند بخاطر اینکه مشکلاتشان اولویت مسولین نیست.اقای عزیز اشتباه نکنید مردم ما هم معتقد هستند هم دانا.مردم ما میدانند که شکم گرسنه دین ایمان ندارد.مردم ما خیلی چیزها را میداند ولی صبوری میکند.
آقا اجازه... واحد اندازه گیری توان الکتریکی چیه؟ "مگابات" ، "مگابایت" !!!!!
در دانمارک و ۱۰۰۴ نوجوان که فیلم پورن انتشار عمومی بودند کجا و چند دختر که رقصیده بودند ودر اینستای محدود خودشان بود و توسط تلویزیون بدون مجوز پلیس و دادگاه شدند کجا ؟البته این تفاسیر کیهان اصلا ارزش پاسخگویی ندارد ولی بهر حال !؟
مگابایت خخخخخخخخخخخخخ
نیر.گاه برق در نجف کمک در رفع بحران داعش بدهی های سنگین دولت عراق به ایران ووووو عراقی ها چه میخواهند اگر نبود تعهد شیعه گری ما الان وضع ما بگونه ای دیگر بود وتعهدی نداشتیم مراقب باشند ایرانی ها هم مقابله به مثل نکنند
شما خودت داري ميگي ويدئو جنسي اين كه فقط يك رقص بود . اين دوتا خيلي با هم فرق داره. نويسنده ظاهرا متوجه نبوده ما فرق رقص و موارد جنسي رو ميدونيم
آیا واقعا در دانمارک 1004 جوان و نوجوان برای چنین جرمی محاکمه و تنبیه میشوند ؟!!!
خوب است خبرنگاران این داستان را از سفارت دانمارک و یا کسانی که انجا زندگی میکنند جویا شوند
به هر حال جالب است اگر حقیقت داشته باشد!
کیهانیان واقعا فرق رقص با قضیه جنسی را نمی دانند؟
دوست عزیز که رگ گردنت زده بیرون، اولا منبعتون برای عدد 1004 چی هست؟ چون اینجور آمار پردازیها دیگه برای مردم عادی شده...... دوما توی همون دانمارک اگر هم آمار شما درست باشه بچه هارو نیاوردن توی بزرگترین رسانه کشورشون رسوا کنن و آبروشونو ببرن، چون اگر این کار رو میکردن خود دولت و دادگاه اونجا در اون رسانه رو گل میگرفت، نه مثل اینجا که تهیه کننده برنامه از کار اشتباه خودش با پررویی تمام دفاع میکنن چون میدونه کسی کاریش نخواهد کرد. شما یک فیلم عکس یا هر چیز دیگه از یکی از این 1004 نفر بیار که توسط رسانه های عمومی کشور دانمارک پخش شده باشه تا من یکی دهنمو ببندم..... (تابناک ازت انتظار دارم نظم منتشر بشه)
کیهان از کجای خودش این خبرا رو در میاره ؟ 1004 جوان در دانمارک تحت تعقیب قرار گرفتند ؟ لطفا سند ارائه کنید .
محمد صرفی خبر رو عمدا ناقص گفته.دلیل دستگیری هزار نفر صرفا به خاطر پخش ویدئو جنسی نبود بلکه به خاطر این بود که ویدئو جنسی از یه فرد زیر هجده سال تهیه شده بود.اتفاقا تو کشور های غربی تهیه ی فیلم جنسی از افراد زیر هجده سال جرم خیلی بزرگیه.
یکی از اعراب سوری پناهنده به آلمان به یکی از آشنایان ما که به عنوان مترجم قصد کمک داشت حمله کرده بود که تقصیر شما ایرانیها ست که ما آواره ایم اگه شما نبودید جنگ زود تمام میشد ایشان در جواب گفته بود ببخشید شما از دست داعش فرار کردید وایران با داعش می جنگد اما در مورد عراقی‌ها مدام تحت بمباران تبلیغات ضد ایرانی اعراب وکل جهان قرار دارند و به راحتی الت دست ایران ستیزها قرار میگیرندگوی اینکه دیواری کوتاه تر از دیوار ایران در منطقه نیست البته اینها گوشه ای از مشکلات برد استراتژیک است بردی که با هزینه زیاد بدست آمده و نگهداری آن پر هزینه تر است اما در فایده جای بحث است
گرچه مقالات کیهان نخوانده معلوم است هدفش چیست اما به نویسنده مقاله بدنیست پاسخی بدهم .برادرمن اولا قیاس بین عملکرد پلیس دانمارک با عملکرد رسانه ملی ما قیاس مع الفارق است زیرا فیلم پورنو را با رقص مقایسه کرده اید که درجه ابتذال این تفاوت اززمین تاآسمانست دوم اینکه دردانمارک صداوسیمایش بلافاصله مستند نساختند وبدترازهمه درحالیکه هنوز از دزدان ومحتکران وربا خواران به حروف رمز ابجد نام برده میشود ظلمی بالاترازاین که برای رقصیدن دختر هفده ساله مشخصات دقیق او فاش میشود مگراین دختر آبرو وکس وکارندارد که آن دزد وغارتگر دارد .همین کشور بقول شما مبتذل ازنظر اخلاقی برایش آقازاده وگدازاده فرقی نمیکند اما شما چی .همیشه خواسته اید رفتارهای اشتباه همفکران خودرا توجیح کنید کاری که البته درنهایت راه به جایی نخواهید برد
کاش می شد فرق کلیپ جنسی با رقص که نوعی هنر در تمام دنیا محسوب میشه را بفهمند اگر این شخص الان دانمارک بود قطعا تا الان به عنوان یکی از هنر جو های رقص در یکی از مراکز آموزشی پدیرفته شده بود و راه پیشرفت و آینده روشنی را پیش رو داشت اون هم بدون جنجال
مجید جان مگا وات نه مگا بایت
حمله ملت بجان آمده ازوضعیت فعلی عراق به دفاتر حامیان دولت ایران حکایت ازشکست عظیم سیاستها در خارج ازایران است
درود بر كيهان
هميشه اتش به اختيار
من هم موافقم که در مورد نویسنده کیهان چیزی نگوییم . .اقای نویسنده اگر نمیدانید بدانید که در دانمارک کسی که زیر سن قانونی باشد وعمل خلافی .نه رقصیدن.را انجام دهد به اولبای اون تذکر میدهند نه ایتکه بازجویی کنند و بعد نمایش دهند.
1- مشکل اصلی کیهانیان همین نگاه یک بعدی است. هزار و یک اتفاق دیگه تو دانمارک از نظر اونها بده .
2- تا حالا دیدین تابناک مشکل بقیه استانها غیر از خوزستان براش اینقدر مهم باشه؟
3- غیر مردم عراق، مردم سوریه هم همین نظر را دارند
مگر مردم عراق لطفی در حق ایران بکنند گروههای تحت حمایت ایران را منزوی نمایند وگرنه دکان عراق برای خیلیها نان و آب دارد و حاضر به خروج از آنجا نیستند.
دنیا ناراضیه - خودمون ناراضی - این وسط کی راضیه و سود می برد.
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر