ته چین؛

دستور پخت کیک گلابی و شکلات

کد خبر: ۷۹۹۰۴۸
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۲۲:۰۷ 14 May 2018
تعداد بازدید : 651

مواد لازم:
چهارعدد تخم مرغ
۲۰۰ گرم شکلات نيمه شيرين
صد و پنجاه گرم کره
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
یک قاشق چایخوری عصاره بادام
یک قاشق غذاخوری پودر شکلات شیرین نشده
صد گرم بادام پودر شده
صد گرم شکر
سه یا چهار گلابی رسیده

 

بازدید 7591
طرز تهیه کیک شکلاتی همراه با گلابی و بادام. این دسر خوشمزه از بادام بجای وانیل برای طعم دهی استفاده می کند و با ترکیب میوه گلابی بهمراه کیک شکلاتی یک میان وعده خوشمزه یا صبحانه را امتحان کنید.
اشتراک گذاری