ته چین؛

طرز تهیه پیش غذای آنتوجیتوهای لقمه‌ای

کد خبر: ۷۹۸۷۹۲
تاریخ انتشار: ۲۴ ارديبهشت ۱۳۹۷ - ۱۰:۵۴ 14 May 2018
تعداد بازدید : 171

 

 

مواد لازم:
چهار عدد نان تورتیلا ۱۲ اینچی
هشتاد و پنج گرم پنیر چدار سفید
هشتاد و پنج گرم پنیر منتری جک
هشتاد و پنج گرم پنیر چدار
یک عدد گوجه فرنگی
یک پیمانه فلفل دلمه‌ای قرمز
یک هشتم پیمانه پیازچه
یک سوم پیمانه لوبیای سیاه
یک هشتم قاشق چایخوری پودر چیلی
دو قاشق غذاخوری سالسای تند

 

بازدید 4091
طرز تهیه پیش غذای لقمه‌ای مکزیکی بنام آنتوجیتو را که با سه نوع پنیر و با طعم تند درست می‌شود را در این ویدیو ببینید. این پیش غذا که غذایی خیابانی در مکزیک شناخته می‌شود باری دیگر همانطور که در ویدیوهای ته چین تابناک دیده‌اید با شاخصه فلفل تند آن شناخته می شود.
اشتراک گذاری