ته چین؛

طرز تهیه برانی نارگیلی شکلاتی

کد خبر: ۷۸۳۶۲۸
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۲۲:۱۰ 17 March 2018
تعداد بازدید : 1531
بازدید 7744
برانی در واقع چیزی بین کیک و شیرینی هست که در اواخر قرن نوزدهم در آمریکا تهیه شد و در سالهای بعد در امریکا و کانادا توسعه پیدا کرد و توجه ها را به خودش جلب کرد. اسمش به این دلیل که شکلات بکار رفته در ترکیبش به آن رنگ قهوه ای می دهد و اگر بدون شکلات تهیه بشود به آن بلوندی می گویند، امروز یک برانی نارگیلی را به شما آموزش می دهیم.
اشتراک گذاری