بازدید 4128
۴

خدمات پزشکان به مثابه بنگاه اقتصادی شده است

کد خبر: ۷۸۳۵۱۰
تاریخ انتشار: ۲۶ اسفند ۱۳۹۶ - ۰۹:۲۷ 17 March 2018

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، با تاکید بر اینکه افزایش تعرفه‌ها امری اجتناب‌ناپذیر است، گفت: این میزان افزایش باید کمتر از نرخ تورم باشد و موجب افزایش پرداخت از جیب مردم نشود.

به گزارش مهر، محمد نعیم امینی فرد، در مورد نتیجه تصمیم‌گیری پزشکان فعال در مجلس برای تعیین تعرفه‌های پزشکی سال ۹۷، افزود: تعیین تعرفه‌ها در سال ۹۷ در کمیسیون بهداشت با حضور رئیس سازمان نظام پزشکی، شورای عالی بیمه و معاونان وزیر بهداشت مورد بررسی قرار گرفت، اما این مهم باید مجدد توسط شورای عالی بیمه صورت بگیرد، همچنین یک قسمت عمده‌ای از تعرفه‌هایی که اعلام می‌شود نیز به کتاب ارزش نسبی بستگی کامل دارد.

وی ادامه داد: هم‌اکنون کمیسیون به دنبال این است که جوانب مختلف تغییر کتاب نسبی و تاثیر آن بر حوزه سلامت مورد بررسی قرار بگیرد، ضمن اینکه در شرایط کنونی بررسی این موضوع تنها در حد گزارش‌دهی است که نتیجه آن در جلسات آتی کمیسیون به‌طور دقیق مورد بررسی قرار خواهد گرفت.

امینی فرد در تشریح مواردی که تاکنون در کمیسیون متبوعش در مورد تعرفه‌ها بررسی شده است بیان کرد: در کتاب ارزش‌های نسبی که احتمالا مورد تجدیدنظر قرار می‌گیرد چند جز داریم که یکی از آنها حرفه‌ای است و ارائه‌کنندگان خدمت گیرد اعم از پزشکان و نیروهایی که در تیم پزشکی خدمت می‌کنند را در برمی‌گیرد، و یک جزء هم مربوط به تجهیزاتی می‌شود که توسط آنها مورد استفاده قرار می‌گیرد.

وی یادآور شد: در جلسه اخیر کمیسیون بهداشت فرصتی نبود که جزئی که مربوط به سهم پزشک و بقیه تیم پزشکی است، پرداخته شود، ولی قطعا به عنوان جزء حرفه‌ای تعرفه‌های آنها که در کتاب سال ۹۷ که ترجمه‌ای از یک کتاب معتبر سال ۲۰۱۸ است قابل بحث خواهد بود که چه جزیی به پزشک و چه جزیی به سایر افرادی که در تیم پزشکی فعالیت دارند تعلق بگیرد.

امینی فرد خاطرنشان کرد: اینکه افزایش تعرفه‌ها اصلا صورت نگیرد، امکانپذیر نیست، چرا که بنگاه‌های ارائه‌دهنده خدمات پزشکی یک نوع بنگاه اقتصادی هستند که باید ساز و کارهای اقتصادی آنها در نظر گرفته شود، ولی حتما باید مراقبت شود که پرداخت از جیب مردم افزایش پیدا نکند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس، تاکید کرد: البته تغییر ناگهانی در نحوه خرید خدمات برای مدت یک سال مقدور نیست، به همین دلیل لازم است از طریق تمهیدات اندیشیده شده و تعهداتی که بیمه‌ها خواهند داشت به نحوی رفتار کنیم که پرداخت از جیب مردم افزایش پیدا نکند، بنابراین باید رعایت شود که افزایش تعرفه‌ها حتما کمتر از نرخ تورم بوده یا حداکثر متناسب با افزایش نرخ تورم باشد تا اعمال تغییرات قابل قبول باشد.

سلام پرواز
خیرات نان
بلیط اتوبوس
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۹
انتشار یافته: ۴
ایران تنها کشوری است که رابطه پولی بین پزشک و بیمار هست حتی افغانستان فکر نکنم اینطور باشد فرضا در آلمان یا انگلیس مریض برود در مطب پول بدهد تا پزشک او را معاینه و درمان کند بیشتر یک کمدی تلخ است
متاسفانه امروزه در ایران در اغلب موارد پزشکی دیگر یک حرفه نیست که طبق قواعد و اصول حرفه ای انجام شود و پزشکان خطوط قرمز یا حد و مرزی داشته باشند بلکه صرفا یک شغل پردرامد است مانند بساز بندازی، دلالی و ....
شایسته است ارتباط مالی بیمار با پزشک قطع شود تا پزشکان به طبابت بپردازند نه تجارت. در حال حاضر یک پزشک عمومی دارای مدرک معادل فوق لیسانس و متخصص معادل دکترای مهندسی است. ایا درامد این اقشار یکسان هست؟ چرا در در سایر کشور های پیشرفته دنیا اینطور نیست؟ ایا بهتر نیست مدیربت، از کشور های پیشرفته نیز الگو برداری کند ؟
تمام واحدهای یک کشور باید برای ماندگاری جنبه اقتصادی قابل توجیهی داشته باشند وگرنه تداوم خدمات ان بنگاه زیر سوال است
جالب است برای افزایش قیمت گوجه حاضریم همه گونه توجیهی بیاوریم ولی یک واحد تخصصی اقتصادش اصلا مهم نیست :-)
برچسب منتخب
# ماه رمضان # عید نوروز # جهش تولید با مشارکت مردم # دعای روز هجدهم رمضان # شب قدر