ته‌چین؛

دستور پخت باقلاقاتوق

کد خبر: ۷۷۴۳۲۵
تاریخ انتشار: ۲۵ بهمن ۱۳۹۶ - ۲۰:۵۸ 14 February 2018
تعداد بازدید : 1194
بازدید 10084
۱
باقلاقاتوق یا باقالی قاتق که به گل در چمن نیز معروف است، نوعی خورش ایرانی است که در مناطق شمالی کشور به‌ویژه استان گیلان طبخ می‌شود. این غذا از لوبیا رشتی (پاچ باقلا)، شوید و تخم مرغ تهیه گردیده و معمولاً با برنج که بصورت کته تهیه شده خورده می‌شود. برخی افراد از گوجه فرنگی نیز در طبخ این غذا استفاده می‌کنند. طرز تهیه این غذای خوشمزه را با آموزش جواد جوادی آشپز حرفه‌ای در تابناک فرامی‌گیرید.
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱
انتشار یافته: ۱
باعرض سلام وخسته نباشیدخدمت شماآقای جوادی وهمسره محترمتون امیدوارم هرجاکه هستین همیشه تنتون سالم وسلامت ودلتون شادباشه داداش جوادی من همیشه آشپزی شمارونگاه میکنم وخیلی غذاهاروازشمایادگرفتم بزرگوارهمچنین کانال آشپزی خواهره گل شماخانم پروانه جوادی واقعامن هم شماهاروخیلی دوست دارم هم خیلی تمیزهستین وتمیزهم اشپزی میکنید من اصلااخداشاهده جسارت به عزیزای دیگه ای که اشپزی اموزش میدن نمیکنم همشون خوب هستن ولی من کانال خودت وخواهرتون رونگاه میکنم ولذت میبرم من خودم شمالی هستم وآشپزی رومثل خودتون دوست دارم شمابهترین هستین یعنی همچیه آشپزی رو باجون دل ازتههه دل به مردم میگید واموزش میدید خیلی صادقانه اموزش میدید من خواستم فقط ازشماوخواهرتون تشکرکنم وبهترین هاروبراتون ارزوکنم خیلی خونگرم مهربون دوست داشتنی وزحمتکش هستین وای من عاشق تروتمیزی خواهرتون هستم که مشخصه مثل من وسواس دارن روتمیزی واشپزی من بازم ازتههههه دلم ازتون تشکرمیکنم ازشمادوتاعزیز امیدوارم همیشه شادوسرزنده باشید آمین