بازدید 10012

هشدار درباره ازدواج غیرقانونی با اتباع بیگانه

زنان و دختران ايراني نبايد تحت هيچ شرايطي تن به ازدواج شرعي غيرقانوني با اتباع خارجي به ويژه تبعه افغان بدهند و هر نوع ازدواجي با اتباع خارجي طبق قانون كشور بايد با اجازه وزارت كشور و دولت صورت بگيرد.
کد خبر: ۳۹۴۰۳۴
تاریخ انتشار: ۳۰ فروردين ۱۳۹۳ - ۰۸:۵۱ 19 April 2014
مديركل اتباع و امور خارجي استاندار تهران با تشريح بازرسي‌ها و تخلفات كارفرمايان متخلف در سال 92 كه اقدام به به‌كارگيري اتباع غيرمجاز كرده بودند از شناسايي 13 هزار و 756 تبعه غيرمجاز افغان خبر داد.

به گزارش ایسنا، عيسي موسوي‌نسب، مديركل امور اتباع استان تهران با هشدار نسبت به ازدواج زنان و دختران ايراني با اتباع خارجي نيز گفت: زنان و دختران ايراني نبايد تحت هيچ شرايطي تن به ازدواج شرعي غيرقانوني با اتباع خارجي به ويژه تبعه افغان بدهند و هر نوع ازدواجي با اتباع خارجي طبق قانون كشور بايد با اجازه وزارت كشور و دولت صورت بگيرد. وي ادامه داد: مشكلاتي كه پس از ازدواج‌هاي شرعي و ثبت نشده زنان ايراني با اتباع افغان ايجاد مي‌شود به گونه‌يي است كه جمهوري اسلامي ايران نمي‌تواند از حقوق اين زنان دفاع كند، لذا فرزندان حاصل اين‌گونه ازدواج‌ها به افراد بي‌هويت و بعضا بلاتكليف و رها شده تبديل مي‌شوند كه احراز هويت آنها بسيار مشكل بوده و در آينده اين كودكان براي ادامه تحصيل دچار مشكلات فراواني مي‌شوند چرا كه امكان صدور هويت براي اين كودكان مشكل است.

مديركل اتباع و امور خارجي استاندار تهران تصريح كرد: در گزارش‌هايي كه از ازدواج‌هاي شرعي غيرقانوني به دست ما مي‌رسد اتباعي كه به صورت غيرمجاز وارد كشور مي‌شوند براي اخذ اقامت يا ساير انگيزه‌هاي ديگر به ازدواج‌هاي شرعي با زنان و دختران ايراني اقدام مي‌كنند و امروز يكي از مشكلات اجتماعي ما فرزندان رها شده اينگونه ازدواج‌هاست.

موسوي‌نسب از خانواده‌ها خواست تا در صورتي كه مردان اتباع خارجي به دنبال ازدواج با دختران آنها هستند به اين مساله توجه داشته باشند كه اين ازدواج حتما به ثبت رسيده و با مجوز وزارت كشور باشد تا در صورتي كه مشكلاتي در آينده ايجاد شد بتوان از حقوق زن ايراني و فرزندان حاصل اين ازدواج دفاع كرد.

به گفته موسوي نسب سال گذشته 273 نفر از فرزندان حاصل ازدواج‌هاي زنان ايراني با اتباع افغان تحصيل تابعيت گرفته‌اند و ايراني شده‌اند. همچنين تعدادي پرونده تحصيل تابعيت نيز در دستور كار است كه در حال بررسي است. وي درباره تعداد ازدواج‌هاي زنان ايراني با مردان خارجي و زنان خارجي با مردان ايراني نيز گفت: برآوردها نشان مي‌دهد ميزان ازدواج مردان خارجي با زنان ايراني بيشتراست و اين امر نشان‌دهنده اين مساله است كه مردان تبعه كشورهاي ديگر تمايل بيشتري براي ازدواج با زنان ايراني دارند كه تعداد آنها در بين مردان افغاني بيش از ساير اتباع است و اين اتباع عموما با انگيزه اخذ اقامت به دنبال اين‌گونه ازدواج‌ها هستند.

تحصيل 300 هزار دانش آموز افغان در مدارس كشور


موسوي‌نسب گفت: در حال حاضر بيش از 300 هزار دانش‌آموز اتباع افغان در مدارس مختلف كشور مشغول به تحصيل هستند كه از اين تعداد 118 هزار نفر در استان تهران و در ميز و نيمكت‌هاي هم سنگ با دانش‌آموزان ايراني تحصيل مي‌كنند و بدون آنكه تمايزي بين اين دانش‌آموزان و فرزندان كشور داشته باشيم خدمات آموزشي را به آنها ارائه مي‌دهيم.

وي با بيان اينكه براساس آمارهاي مجامع بين‌المللي هزينه هر دانش‌آموز در يك سال تحصيلي بين 1500 تا 2000 دلار است و اين در حالي است كه تنها هزينه آموزش اين دانش‌آموزان مورد محاسبه قرار گرفته و ساير خدمات بهداشتي و موارد ديگر از خدماتي است كه جمهوري اسلامي ايران به فرزندان اتباع افغان ارائه مي‌دهد اما مدعيان حقوق بشر اين موارد را ناديده گرفته و مساله را به سمت موضوعات سياسي، تصميم‌گيري‌هاي سياسي و رويكرد سياسي مي‌برند.

مديركل اتباع و امور خارجي استاندار تهران با اشاره به اينكه اقدامات بي‌نظير ايران در قبال دانش‌آموزان اتباع افغان بر هيچ كس پوشيده نيست، گفت: بهتر است مدعيان به جاي تناقض‌گويي نيم نگاهي به خدمات يكسان ايران به پناهندگان اتباع افغان داشته باشند چرا كه همانند شهروندان ايراني از همه امكانات از جمله تحصيل، بهداشت و ساير خدمات برخوردار هستند و نه تنها قريب به اكثريت آنها در كنار ساير شهروندان ايراني زندگي آزادانه‌يي دارند تنها بخش اندكي از اين اتباع در مهمان شهرهايي كه با امكانات بسيار خوبي مهيا شده زندگي عادي و استانداردي دارند. وي همچنين از مهلت يك هفته‌يي به اتباع پاسپورتي خانواري مشمول براي تمديد مدت اقامت‌شان خبرداد و گفت: اتباع پاسپورتي مشمول مي‌توانند تا هفته آينده نسبت به تمديد مهلت اقامت‌شان در ايران كه تا پايان خردادماه است به دفاتر كفالت مراجعه كرده و پاسپورت خود را براي مدت باقي مانده تمديد كنند.
تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۶
انتشار یافته: ۱۱
چرا فرزندان این ازدواج ها ایرانی حساب نمی شوند؟ هم در ایران به دنیا آمده اند و هم ما به دنبال جمعیت بیشتر هستیم
اوضاع بحرانی تر از این حرفاس عزیزان
با سپاس از تمام ایرانیانی که ما را در این سالها تحمل کردند...
افغان های ساکن ایران همیشه ذخیره روز مبادا بوده اند. سال های انقلاب اسلامی، که نیاز به فدایی بود،‌ بسیاری از آنها نیز سر از زندان شاه در آورند.

در سال های جنگ،‌ بسیاری عازم جبهه های جنگ ایران و عراق شدند. و هرگز برنگشتند. در دوران بازسازی هرکجا ایرانی ها کم آوردند، بودند افغان هایی تا کار را به پیش ببرند: از تونل های تاریک متروی تهران گرفته تا برج های سربه فلک کشیده و خیابان های تا بی نهایت.

هروقت آمار جرم و جنایت بالا رفت،‌ افغان ها بودند تا درصد بالایی از آن را به گفته آمار رسمی- دولتی به خود اختصاص دهند، و مسئولین کمی بار شانه هایشان کم شود.

هر وقت آمار بیکاری بالا رفت، حتی اگر قشر بیکار دانشگاهیان بودند، افغان ها بودند تا ملامت از بین بردن فرصت های شغلی را بردوش بکشند. مسئولین نفس راحتی بکشند و انگشت خود را به سوی این میهمانان ناخوانده دراز کنند. و مردم از سر ترحم،‌ برای مدتی باز چشم ببندند.

هروقت بیماری شایع میشد، افغان ها بودند تا به عنوان ناقلان ویروس از آن سوی مرزها قدم به پیش بگذارند، و خود را میان انتقادهای مطبوعات، مردم و مسئولین وزارت بهداشت قراردهند.

هرگاه طرح جمع آوری اوباش، اراذل و معتادین بود،‌ و پولیس به اندازه کافی نمی توانست جمع کند، افغان ها بودند تا نه تنها این کمبود را جبران کنند، بلکه برای روز مبادا هم ذخیره شوند.

ولی از تمام این حرف ها که بگذریم، افغان ها بار روی دوش ایران بوده اند. ولی ما از کدام افغان ها صحبت میکنیم؟ افغان هایی که نسل دوم شان در ایران زندگی می کنند. افغان هایی که بسیاری شان دیگر افغان نیستند. بی وطن هستند. افغان هایی که در ایران به دنیا آمده اند. فارسی با لهجه ایرانی را بهتر از بسیاری از ایرانی ها صحبت میکنند. فارسی به لهجه افغانی را بلد نیستند. و هرگز زاده گاه پدرانشان را ندیده اند. و اگر هم دیده اند، نتوانسته اند با آن ارتباطی برقرار کنند. افغان هایی که در ایران افغان هستند و در افغانستان ایرانی.

افغان هایی که شاید بی صداترین قشر جامعه ایرانی هستند، تقریبا همه شان زیر خط فقر زندگی می کنند، یارانه نمی گیرند، برای درس خواندن پول می پردازند و تنها در تعداد محدودی از دانشگاه ها، اگر از هفت خوان رستم گذشتند، حق تحصیل دارند.

این افغان های دو سه میلیونی، سال هاست که بار دوش جامعه ایرانی هستند. جامعه ای که مسئولان اش امروز سخن از افزایش جمعیت به 150 میلیون نفر میزنند. چرا که 70 میلیون در سرزمین وسیع ایران یعنی هیچ
ببینید چه کسانی از حضور غیرقانونی و سربار اتباع افغان در ایران سود می برند؟ کارگران غیر قانونی و فاقد بیمه... بروید ریشه مشکل را بخشگانید!
بروید دیگر.
حاجي محبت كن دفتر خانه هاي عير مسئول را كنترل نماييد و قوه قضاييه در اين خصوص مسئولانه تر عمل نمايد بزودي لحجه فسيح كابلي نقل محفل ها خواهد شد و سر بدران رايت هرات را بر بام اين وطن بر خواهند افراشت لازم است نگاهي به مايملك افغنه در كشور بيندازي و در دفتر خانه ها كه وكلاي انان اراضي كشور را در دست دارند و ما در خواب خرگوشي در حال پنبه جويدنيم افسوس
وقتی می گم داریم مثل فرانسویا که سیاه شدن ما هم افغانی مغولی میشیم تابناک جان شما هی کامنتمو نذار اشکال نداره ولی افغانیا دارن کار خودشونو می کنن
آیا در ازداوج شرعی با ایرانیان نیز حقوق زنان و فرزندان قابل پیگیری می باشد؟
و یا حتی در ازدواجهای شرعی قانونی؟؟
مردان ايراني رو آورده اند به ازدواج با دختران چيني شاغل در ايران چرا كه هم قانعند وهم بساز وبسيار خوش اخلاق واين جاي تامل دارد
قبل از اینکه مشکل اتباع بیگانه تبدیل به فاجعه بشه باید فکری براش بشه .
البته اینو ذکر کنید که با در ابتدا و وسط سال تحصیلی نفری 150 هزار تومان گرفته میشه، این همطرازی نیست، در صورتی که ایرانیها چنین پولی پرداخت می کنند، ولی اگر پرداخت هم کنند به همان مقدار از افغانیها گرفته میشه، فقط تفاوت در 150 هزار تومنه ست.
من خودم دانش آموز یکی از مدارس هستم که با دوستای افغانیم صحبت کردم و در جریان هستم.
به نظر مي آيد بيش از اندازه تبعه افغان در ايران وجود دارد. نه اينكه ما با افغاني ها دل بد داشته باشيم اما اينجا ايران است نه افغانستان!! اين همه جمعيت مي تواند معادل يك شهر در افغانستان باشد!!!!!!!
برچسب منتخب
# حادثه سقوط بالگرد رییس جمهور # سید ابراهیم رئیسی # حسین امیر عبداللهیان # سیدمحمدعلی آل هاشم # مالک رحمتی
وب گردی