بازدید 9756

صندوق بین‌المللی پول: ایران بیست و دومین اقتصاد دنیا

صندوق بین‌المللی پول از افزایش ۱۴۱ میلیارد دلاری تولید ناخالص داخلی ایران در سال ۲۰۲۲ خبر داد و اقتصاد ایران را در این سال به ‌عنوان بیست و دومین اقتصاد بزرگ دنیا معرفی و اعلام کرد: چین بزرگ‌ترین اقتصاد دنیا در سال گذشته میلادی است.
کد خبر: ۱۱۷۱۱۲۵
تاریخ انتشار: ۲۵ فروردين ۱۴۰۲ - ۰۸:۵۷ 14 April 2023

به گزارش «تابناک» به نقل از ایرنا، صندوق بین‌المللی پول در جدیدترین گزارش خود میزان تولید ناخالص داخلی ۱۹۳ کشور جهان از جمله ایران را در سال ۲۰۲۲ اعلام کرده است.

بر اساس محاسبات این نهاد بین‌المللی، تولید ناخالص داخلی ایران بر اساس شاخص قدرت خرید در این سال به یک هزار و ۵۹۶ میلیارد دلار رسیده که این رقم ۱۴۱ میلیارد دلار نسبت به سال قبل از آن افزایش داشته است.

ایران با تولید ناخالص داخلی یک هزار و ۵۹۶ میلیارد دلاری خود در سال ۲۰۲۲ به‌عنوان بیست و دومین قدرت بزرگ اقتصادی جهان در این سال شناخته شده که بر این اساس اقتصاد ایران از اقتصادهای ۱۷۱ کشور دیگر دنیا بزرگ‌تر است و فقط ۲۱ کشور تولید ناخالص داخلی بیشتری نسبت به ایران در این سال داشته‌اند.

رتبه ۲۲ اقتصاد ایران در میان ۱۹۳ کشور جهان در حالی است که ایران در معرض شدیدترین تحریم‌های وضع‌شده علیه اقتصاد یک کشور در طول تاریخ قرار دارد.

اقتصاد ایران ضربدر ۲ = اقتصاد فرانسه

از جمله کشورهایی که اقتصاد کوچک‌تری نسبت به ایران در سال ۲۰۲۲ داشته‌اند عبارت‌اند از: پاکستان، تایلند، هلند، آرژانتین، مالزی، آفریقای جنوبی، امارات، سوئد، اتریش و الجزایر.

پاکستان با اقتصاد یک هزار و ۳۳۸ میلیارد دلاری یک پله پایین‌تر از ایران در جایگاه ۲۳ جهان قرار گرفته است.

انگلیس و فرانسه به عنوان کشورهای صنعتی عضو گروه هفت بزرگی اقتصادشان تنها دو برابر اقتصاد ایران برآورد شده ست. تولید ناخالص داخلی فرانسه بر اساس شاخص قدرت خرید در سال ۲۰۲۲ سه هزار و ۷۰۴ میلیارد دلار و تولید ناخالص داخلی انگلیس سه هزار و ۷۱۴ میلیارد دلار محاسبه شده است.

ایران با تولید ناخالص داخلی یک هزار و ۴۵۵ میلیارد دلاری بر اساس شاخص قدرت خرید در سال ۲۰۲۱ نیز در رتبه ۲۲ جهان میان بزرگ‌ترین اقتصادهای دنیا قرار گرفته بود.

صندوق بین‌المللی پول پیش‌بینی کرده است تولید ناخالص داخلی ایران در سال ۲۰۲۳ نیز ۹۵ میلیارد دلار نسبت به سال قبل از آن افزایش یابد و به یک هزار و ۶۹۱ میلیارد دلار برسد.

آمریکا دومین اقتصاد دنیا شد

این نهاد بین‌المللی اقتصاد، چین را با تولید ناخالص داخلی ۳۰ هزار و ۲۱۶ میلیارد دلاری را به‌عنوان بزرگ‌ترین اقتصاد دنیا در سال ۲۰۲۲ معرفی کرده است. آمریکا با اقتصاد ۲۵ هزار و ۴۶۴ میلیارد دلاری در رتبه دوم و هند با ۱۱ هزار و ۸۵۵ میلیارد دلار در رتبه سوم از این نظر قرار گرفته‌اند.

کشورهای ژاپن، آلمان، روسیه، اندونزی، برزیل، انگلیس، فرانسه، ترکیه، ایتالیا، مکزیک، کره جنوبی، کانادا، اسپانیا، عربستان، تایوان، مصر، لهستان، استرالیا و تایوان نیز به ترتیب در رتبه‌های چهارم تا بیست و یکم از این نظر قرار گرفته‌اند.

کشور کوچک «توالو» با تولید ناخالص داخلی ۵۸ میلیون دلاری بر اساس شاخص قدرت خرید به‌عنوان کوچک‌ترین اقتصاد دنیا شناخته شده است.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب ها
مطالب مرتبط
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۳
انتشار یافته: ۲۰
این یعنی چه؟!!! امیدوار به زندگی که بیش از 150 کشور اقتصاد کوچکتری از ما دارند اما رفاه بیشتر؟؟؟!!!
اگر این اطلاعات درست باشد با توجه به زندگی مردم،د وضعیت فساد اقتصادی ذر ایران، وحشتناک تر از بقیه دنیاست!!!
باهاتون شوخی کرده
شوخی هم حالیتون نیست؟
این رده بندی اشتباهه .
صندوق بین‌المللی پول امارش بر اساس میزان نقدینگی است تعجب اور نیست که با توجه به میزان چاپ پول بی پشتوانه در ایران چنین جایگاه عجیبی کسب بشه
اگه راست میگین چرا تعداد ضایعاتی ها روز به روز بشتر میشه
تنها کاری که میتوند انجام بدید فقط اماره
دروغه
لطفاً تعداد مولتی میلیاردها ی داخلی که با حمایت دولت، مردم راچپاول کرده اند را درلیست تان بیاورید.
امار الکی
به نظر میاید این رتبه بر اساس اعلام تولید ناحالص ملی به نرخ رسمی یک دلار 4200 تومان به بانک چهانی میباشد. ااقتصاد واقعی ایران در جدود 160 تا 170 میلیارد دلار است.
با دلار دولتی حساب شده. حجم واقعی اقتصاد ایران نصف اینم نیست
دو روز دیگه که قیمت دلار واقعی تو ایرانو اعمل کرد یک روزه از جایگاه 22 به 52 شوت میشیم:))))
از صف مرغش پیداست!!!!!!
با دلار چند تومنی حساب کردند؟ با قیمت دلار الان یا با قیمت دلار الان حساب کردند؟ واقعیت اینه که حجم واقعی اقتصاد ایران رو باید با دلار آزاد حساب کرد نه دلار با قیمت ادعایی دولت. با قیمت فعلی دلار حجم واقعی اقتصاد ایران نصف این عدد ادعایی است.
ایران بیست ودومین اقتصاد جهانی بر اساس تولید ناخالص ملی با1596میلیارددلار شناخته شده است .اگر همین عددرا بر جمعیت کشورتقسیم کنیم درآمد سرانه بدست می آید.چیزی حدود هجده هزاروپانصد دلار.
اگر تولید ناخالص ملی ما به چهار هزار میلیارد دلار برسد در آن صورت در آمد سرانه ما به 50 هزار دلار خواهد رسید.
درآن صورت به رده هشتم اقتصاد دنیا می رسیم.
این عدد تولید ناخالص ملی یعنی توسعه یافتگی کشور،که در آن ازفقروبیکاری نباید خبری باشد.
گرچه جایگاه ۲۲ دنیا برازنده کشوری با منابع و نیروی انسانی جوان ایران نیست ولی همین جایگاه هم بدون توجه به شکاف طبقاتی عمیق به ایران داده شده ثروت در دست اقلیتی ناچیز جمع شده و بقیه مردم تقریبا بی بهره هستن
ترکیه اقتصاد یازدهم هست؟
چند سال پیش ۱۷ یا ۱۸ ام بودیم.
درودبردولت ومجلس انقلابی
مرگ بربانیان وضع موجودافسادطلبان فتنه گروطن فروش خائن
برچسب منتخب
# حادثه سقوط بالگرد رییس جمهور # سید ابراهیم رئیسی # حسین امیر عبداللهیان # انتخابات ریاست جمهوری # انتخابات
وب گردی