بازدید 4215

جلیلی: صدا و سیما باید قرارگاهی اداره شود

قائم مقام رئیس رسانه ملی گفت: در سال‌های گذشته رسانه ملی، نخبگان و دانشمندان را حذف کرد و سلبریتی‌ها را برجسته کرد.
کد خبر: ۱۱۶۶۸۰۹
تاریخ انتشار: ۱۵ اسفند ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۹ 06 March 2023

 

به گزارش تابناک به نقل از خبرگزاری دانشجو، نخستین نشست تخصصی معاونین سیمای مراکز استان‌ها روز‌های سه شنبه، چهارشنبه و پنج شنبه ۹، ۱۰ و ۱۱ اسفندماه جاری به میزبانی صداوسیمای مرکز اصفهان برگزار شد. وحید جلیلی، قائم مقام رئیس رسانه ملی در امور فرهنگی گفت: همه نکات برجسته این شهر و استان باید یادآوری و تازه گردانی شود تا از ذهن و دل مردم دور نشود. تمام دنیا، جنگ را با نیروی حرفه‌ای و کلاسیک اداره می‌کنند، اما ما در دوران دفاع مقدس جنگ را با نیروی مردمی اداره کردیم.

*مردم سالاری دینی یک مدل جدید را به جهان ارائه کرد

جلیلی با بیان اینکه ما امروز درگیر جنگ فرهنگ و تمدن واقعی هستیم، تصریح کرد: وجود و ماهیت دفاع مقدس بدون بسیج نیرو‌ها و حضور گسترده، وسیع و دائمی مردم قابل تصور نبود و در جنگ فرهنگی نیز باید بتوانیم ساز و کار‌هایی برای حضور گسترده مردمی طراحی و اجرا کنیم. در حوزه سیاسی ما توانستیم نظامی را پایه ریزی کنیم که با همه نظام‌های موجود در دنیا فرق می‌کرد؛ مردم سالاری دینی در جمهوری اسلامی یک مدل جدید را به جهان ارائه کرد و نهاد‌های مختلف مردم سالاری شکل گرفت.

جلیلی افزود: ما در حوزه فرهنگی نیز قابلیت‌های زیادی داریم و صداوسیما با ماهیت قرارگاهی خود باید بتواند فضایی را فراهم کند که استعداد‌های موجود در جامعه و شور و شوقی که برای مشارکت مردم و نخبگان وجود دارد از بین نرود.

*باید همیشه در عمق میدان و در میان مردم باشیم

قائم مقام فرهنگی صداوسیما تأکید کرد: باید فضایی را در رسانه ملی ایجاد کنیم که همیشه در عمق میدان و در میان مردم باشیم، در هر زمانی که اراده کنیم متناسب با امکانات و توان موجود تلاش کنیم و هر محله، مدرسه، مسجد و خانه یک مرکز تولید محتوا و اعزام به جبهه‌های جنگ نرم شود. تحول در رسانه ملی یعنی اینکه صدا و سیما باید به شکل قرارگاهی اداره شود. نباید اجازه دهیم در اثر غفلت ما استعداد‌ها حذف شوند.

جلیلی با اشاره به اینکه در صداوسیما فرصت‌های حضور مردمی و نخبگانی را باید شناخت و از این ظرفیت‌ها باید به خوبی استفاده کرد گفت: مدیر فعال فرهنگی یعنی اینکه قابلیت‌ها، سرمایه‌ها و امکانات و دارایی خود را ببیند و از دشمن نترسد.

*تبدیل نقاط قوت به نقاط ضعف توسط دشمنان

جلیلی با ابراز تاسف از اینکه در سال‌های گذشته رسانه ملی، نخبگان و دانشمندان را حذف کرد و سلبریتی‌ها را برجسته کرد گفت: در کشور ما یکی از بزرگترین دستاورد‌های انقلاب، تشویق و فراهم کردن زیرساخت‌های رشد و پیشرفت برای بانوان در جامعه بوده است. از ابتدای انقلاب اسلامی تاکنون، بانوان جامعه رشد چشمگیری داشته و به مدارج عالی رسیده‌اند، اما متأسفانه با نپرداختن درست رسانه به این ویژگی‌ها، دشمنان این نقاط قوت را به عنوان نقاط ضعف نشان می‌دهند.

وی در ادامه گفت: فعالان رسانه‌ای به ویژه مدیران صداوسیما باید در مقابله با جنگ نرم فرهنگی دشمن، ظرفیت‌ها و نقاط قوت جامعه را به شکل خلاق و هنرمندانه در رسانه ملی منعکس کنند.

در این نشست، مسلم رحیمی، قائم مقام معاونت امور استان‌ها گفت: سند تحول سیمای استان‌ها باید بر محور عدالت گستری که مورد تاکید مقام معظم رهبری می‌باشد و در همین نشست تخصصی، جمع بندی و اعلام شود.

رحیمی ادامه داد: دقت در شناخت حوزه مأموریت معاونت‌ها در مراکز استان‌ها که وابسته به شناخت زیست بوم محل مأموریت بوده، شناخت سخت افزار‌ها و نرم افزارها، تهیه بانک اطلاعاتی از افراد شناخته شده و نخبه در هر حوزه در شهر و روستای محل مأموریت، استفاده از مزیت‌های استانی برای برقراری اتحاد ملی، ارتباط با استان‌های دیگر و تعامل داشتن با مراکز استان‌های همجوار، انگیزه دادن به نیرو‌ها و استفاده از افراد تازه نفس و متخصص، نظارت کامل بر چرخه تولید، تأمین و پخش و در نهایت پرورش ایده‌های جشنواره‌ای از جمله مواردی است که بایستی در سند تحول سیمای استان‌ها مورد نظر قرار گیرد.

در ادامه یوسف افشارنیا، مدیرکل صداوسیمای مرکز اصفهان گفت: صدا وسیما با رویکرد تحولی در تولید و انعکاس رسانه‌ای، توانست بار دیگر وحدت و یکپارچگی مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن ۱۴۰۱ را به همه جهان ثابت کند و برگ زرین دیگری بر افتخارات نظام جمهوری اسلامی بیفزاید که این اقدام هوشمندانه رسانه ملی، مورد تمجید مقام معظم رهبری نیز قرار گرفت.

افشارنیا افزود: این نشست تخصصی، فرصت طلایی برای تعامل بیشتر معاونین سیمای مراکز است که قرار است سیاست‌های مختلف برنامه سازی در سال ۱۴۰۲ را برای تولید محتوای هرچه بهتر و برنامه ریزی مورد بررسی قرار دهد.

در دومین روز از این نشست، محمدباقر اعلمی مدیر کل سیمای استان‌ها نیز با بیان اهمیت برنامه ریزی در سال پیش رو در خصوص برنامه ریزی محتوایی گفت: تحول در ساز و کار و تحوّل در محتوا از مهم‌ترین موارد گفتگوی این نشست است.

اعلمی با بیان اینکه این نشست باعث تعامل بیشتر بین استان‌ها خواهد شد؛ گفت: در شاخص ارزیابی برنامه‌ها و رتبه بندی مراکز، تغییراتی داشته ایم که در طی این نشست اعلام خواهد شد و یک کار بسیار بزرگ این است که در آینده ارزیابی‌ها بر اساس شاخص‌های خود مراکز انجام خواهد شد و هیچ مرکز کوچکی، با مراکز بزرگ سنجش نمی‌شود.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
برچسب ها
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۶
در انتظار بررسی: ۶
انتشار یافته: ۱۷
یاخدا خدایی این بابا اندازه این کار هست

یا پشتش داداششه


نه خودشه باداداشش
ایشون چقدر شبیه برادرشون اقای سعید جلیلی هستن.
ایشون وحید جلیلی برادر اقای سعید جلیلی هستن. از دانشگاه امام صادق
چرا اسم کوچک این اقای جلیلی را نمی گویید؟اقای وحید جلیلی برادر اقای سعید جلیلی .
نه اینکه تا حالا قرارگاهی نبوده ! کم نیستند کسانی که با تلویزیون قهر کرده و سرگرمی آنها ماهواره است یک کاری نکنید که همین مقدار هم از دست بره
فقط حرف و رویاپردازی و فرار از واقعیات
بعید یا محال می دونم صدا و سیما با این رویکرد جناحی و فکری که داره نخبه یا مفاخر یا دانشمندی رغبت کنه باهاش کار کنه یا اصلا دعوتش را برای مصاحبه قبول کنه ضمنا حضور سلبریتی ها نه بعنوان مهمان بلکه صرفا پخش سریال یا فیلم و سرگرمی بوده پس صدا و سیما از انها برای چذب مخاطب و سرگرم کردن مخاطب استفاده کرده و یا به نحوی استفاده ابزاری برای گرفتن تبلیغات بین پخش سریالها کرده و منتی سر انها نیست و صدا و سیما جیب خودش را پر کرده
این وحید جلیلی برادر سعید جلیلی نیست؟
قرارگاه ؟ یعنی مین و سیم خاردار و خاک و کیسه شن و کلاه سربازی و تانک و بیسیم و تور استتار و …. بعد کارکنان هم لباس پلنگی سینه خیز وارد بشوند ؟ یعنی آن رادیو و تلویزیون ملی ایران که مردم سر و دست می شکستند تا بموقع به برنامه هاش برسند، حالا رسیده به صدا سیمای قرارگاهی که مردم اصلا نگاهش نمی کنند.
منظور از دانشمندان و نخبگان حتما جلیلی و عباسی و رائفی پور هستند که از صبح ساعت شش هر کانالی به یک نفر خاص تعلق دارد و باید دید چند نفر بیننده این برنامه ها بوده و اصلا چه تاثیری دارد .
کافی به ثروتی که بدست اوردین برید ی گوشه و از بازنشستگی لذت ببرید و مملکت بسپارید به متخصصین دلسوز کشور
الان جلیلی خودش نخبه است. آبرو ریزی نخبه ها و کارشناسای مدعو شما رو هم به کرات دیدیم.
کجا اینگونه بوده که صدا وسیما فقط سلبریتی ها رو بزرگ کرده ؟ بنده بعنوان کارمند صدا وسیما سه سال را افتخار خدمتگزرای در مرکز اراک را داشتم . برنامه پزشک شما در این استان پزشکان مطرح استان را به اراکیها معرفی می کرد .د در شبکه سراسری هم برنامه های قوی چون طبیب شبکه سه و سلام صبح به خیر شبکه سراسری را داشتیم که در این برنامه ها نخبگان جامعه معرفی می شدند .
پس قبول دارید هر کسی رو بخواهید حذف میکنید؟
حالا نمیشه همین پادگانی بمونه قرارگاهی نشه ؟
فعلا که داره بصورت قبیله ای اداره میشه!
منظور از نخبگان و دانشمندان همان مداحان و حوزویان هستند .
برچسب منتخب
# نمایشگاه کتاب # خداداد افشاریان # سد قیز قلعه سی # جلفا # ورزقان
وب گردی