بازدید 17565
پیمانه اقتصادی

روسیه: تحریم کنندگان باید هزینه همه کالاهای وارداتی را به روبل بپردازند/ کاهش قیمت نفت، تحت تاثیر آزادسازی ۱۸۰ میلیون بشکه نفت/ اولین یارانه سال ۱۴۰۱ واریز شد/ نرخ آرد در ایران یک‌دهم قیمت جهانی است

این پیمانه تیتر‌هایی همچون بخشنامه اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج ابلاغ شد، معافیت مالیاتی سود سپرده اشخاص حقوقی برداشته می‌شود، لهستان: هر کاری می‌کنیم تا استفاده از نفت روسیه متوقف شود، قیمت بنزین در سال ۱۴۰۱ افزایش نمی‌یابد و قیمت دلار در آخرین روز هفته را در بر دارد.
کد خبر: ۱۱۱۱۵۹۸
تاریخ انتشار: ۱۱ فروردين ۱۴۰۱ - ۱۴:۳۳ 31 March 2022

تابناک هر روز بسته‌ای خبری از مطالب اقتصادی با اهمیت و مهم ایران و جهان همچون تغییرات در بازار انرژی، بازار طلا، سکه، مسکن، نفت، خودرو و ... تا خبر‌ها و رویداد‌های جذاب اقتصادی را گردآوری می‌کند.

این پیمانه تیتر‌هایی همچون بخشنامه اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج ابلاغ شد، معافیت مالیاتی سود سپرده اشخاص حقوقی برداشته می‌شود، لهستان: هر کاری می‌کنیم تا استفاده از نفت روسیه متوقف شود، قیمت بنزین در سال ۱۴۰۱ افزایش نمی‌یابد و قیمت دلار در آخرین روز هفته را در بر دارد.

بخشنامه اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج ابلاغ شد

بانک مرکزی بر اساس بند ”الف“ تبصره ۱۶ قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور، بخشنامه اعطای تسهیلات قرض الحسنه ازدواج را با وثایقی سهل‌تر به شبکه بانکی ابلاغ کرد. این بانک در بخشنامه شماره ۰۱/۳۰۳۹ خود، بند (الف) تبصره (۱۶) قانون بودجه سال ۱۴۰۱ کل کشور و جزء (۱) بند قانونی یادشده را به شبکه بانکی ابلاغ کرد؛ بنابراین، بانک مرکزی مکلف است از محل  ۱۰۰ درصد مانده سپرده‌های قرض‌الحسنه و ۵۰ درصد سپرده‌های قرض الحسنه جاری شبکه بانکی، تسهیلات موضوع این بند را با اولویت نخست از طریق بانک‌های عامل تأمین کند. بانک‌ها نیز مکلفند مبتنی بر اعتبارسنجی متقاضیان، حداکثر با اخذ سفته از متقاضی و یا یک ضامن معتبر به پرداخت تسهیلات اقدام کنند. مسئولیت حسن اجرای حکم این بند به عهده بانک مرکزی و بانک‌های عامل و کلیه مدیران و کارکنان ذی ربط است. عدم اجرا یا تأخیر در پرداخت تسهیلات تخلف محسوب شده و قابل پیگیری در مراجع ذی صلاح است: «براین اساس تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای هر یک از زوج‌هایی که تاریخ ازدواج آن‌ها بعد از ۰۱‏/۰۱‏/۱۳۹۷ بوده است، یک میلیارد و دویست میلیون (۱.۲۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال و با دوره بازپرداخت ده ساله است. تسهیلات قرض الحسنه ازدواج برای زوج‌های زیر بیست و پنج سال و زوجه‌های زیر بیست و سه سال یک میلیارد و پانصد میلیون (۱.۵۰۰.۰۰۰.۰۰۰) ریال است. تمامی بانک‌ها موظفند ماهانه، تعداد تسهیلات قرض الحسنه ازدواج پرداختی و تعداد افراد در نوبت دریافت این تسهیلات را به صورت عمومی اعلام کنند.» همچنین با توجه به مفاد ماده (۵۰) قانون جامع خدمات‌رسانی به ایثارگران افراد مندرج در قانون یاد شده مشمول اخذ قرض‌الحسنه ازدواج به میزان دو برابر افراد عادی هستند.

سال جدید، سال سرمایه گذاری در بورس است؟

محمود گودرزی مدیر عامل شرکت بورس اوراق بهادار تهران گفت: تعیین مسیر معاملات بازار سهام تحت تأثیر عوامل زیادی قرار دارد. متغیرهایی مانند قیمت جهانی فلزات اساسی، قیمت نفت و فرآورده‌های پالایشی و محصولات پتروشیمی، سیاست‌های بانک مرکزی در تعیین نرخ سود بانکی، سیاست‌های مالی دولت، سازوکار تعیین قیمت کالاهای اساسی در کشور، نرخ تورم، نرخ ارز و البته متغیرهای سیاسی و روابط بین الملل همگی بر روند بورس اثرگذار هستند.  بورس تهران که پذیرای شرکت‌هایی از ۴۰ صنعت متفاوت است، متاثر از تعداد بالایی از متغیرهای اقتصادی و سیاسی است و تغییرات روند یک متغیر می‌تواند اثر متفاوتی بر صنایع مختلف داشته باشد. همچنین امکان دارد که متغیرها همسو با یکدیگر حرکت نکرده و اثرات یکدیگر را خنثی ‌کنند. در هر حال با توجه به آن که روند آتی متغیرهای اثرگذار بر بورس هرگز با قطعیت قابل پیش‌بینی نیستند؛ بنابراین، در مورد روند آینده بورس به ویژه آینده کوتاه مدت آن نیز نمی‌توان با قطعیت اظهار نظر کرد اما در مجموع با توجه به روند کلی بورس تهران در سالیان گذشته و همچنین افت قابل ملاحظه‌ آن از مرداد ۱۳۹۹ تا پایان آن سال و تداوم روند آن در سال ۱۴۰۰، می‌توان پیش‌بینی کرد که سال ۱۴۰۱ سال بهتری برای بورس تهران باشد.

معافیت مالیاتی سود سپرده اشخاص حقوقی برداشته می‌شود

داود منظور رئیس کل سازمان امور مالیاتی کشور در صفحه مجازی توئیتر خود نوشت: «در قانون بودجه امسال معافیت مالیاتی درآمدهای حاصل از صادرات مواد و محصولات معدنی به صورت خام و نیمه خام و همچنین معافیت مالیاتی سود سپرده های بانکی برای اشخاصی حقوقی لغو شده است. کاهش تدریجی معافیت های مالیاتی، نقش مؤثری در عادلانه تر شدن نظام مالیاتی خواهد داشت.»

اولین یارانه سال ۱۴۰۱ واریز شد

بیست و نهمین مرحله یارانه معیشتی ساعت ۲۴، دهم فروردین به حساب سرپرستان خانوار واریز شد. شانزدهمین قسط از پرداخت دومین مرحله وام یک میلیون تومانی کرونایی در این ماه، از حساب سرپرستان خانواده‌هایی که این وام را دریافت کرده‌اند، کسر خواهد شد. مانند دوره‌های قبل، یارانه معیشتی برای خانواده‌های یک نفره ۵۵ هزار تومان، خانواده‌های دو نفره ۱۰۳ هزار تومان، خانواده‌های سه نفره ۱۳۸ هزار تومان، خانواده‌های چهار نفره ۱۷۲هزار تومان و خانواده‌های پنج نفره و بیشتر ۲۰۵ هزار تومان است.

روسیه: تحریم کنندگان باید هزینه همه کالاهای وارداتی را به روبل بپردازند

روسیه تأمین کننده عمده نفت، گاز، غذا، فلزات، چوب و سایر کالاها به بازار جهانی است و اعلام کرده بزودی کشورهای واردکننده کالا از این کشور باید هزینه واردات خود را به روبل بپردازند. به گزارش مهر دیمیتری پسکوف، سخنگوی کرملین روز چهارشنبه اشاره کرد که تمام انرژی و کالاهای صادراتی این کشور از این پس به روبل قیمت گذاری شده و با این پول به دیگر کشورها صادر می‌شود. مسکو قبلاً خواستار پرداخت هزینه صادرات گاز به کشورهای متخاصم به ارز روسیه شده بود. ویاچسلاو ولودین، رئیس مجلس دومای روسیه می‌گوید پسکوف سخنگوی کرملین در گفتگو با وی خواستار قیمت گذاری تمام کالاهای صادراتی روسیه به ارز داخلی شده است. سخنگوی کرملین گفت: "این ایده‌ای است که قطعاً باید روی آن کار کرد." به گفته پسکوف، نقش دلار آمریکا به عنوان یک ذخیره ارز امن جهانی قبلاً آسیب دیده و حرکت به سمت قیمت گذاری محصولات صادراتی روسیه به روبل "به نفع ما و شرکای ما" خواهد بود.

هفته گذشته ولادیمیر پوتین، رئیس‌جمهور روسیه به دولت دستور داد تا ابزارهای لازم را برای تغییر همه پرداخت‌های گاز طبیعی روسیه از «کشورهای غیردوست» به روبل از ۳۱ مارس ایجاد کنند. این اقدام مربوط به کشورهایی است که تحریم‌های اقتصادی علیه روسیه اعمال و ذخایر خارجی مسکو را تحریم کرده‌اند. ولودین به کشورهای وارد کننده انرژی روسیه گفت: «اگر بنزین می‌خواهید، روبل پرداخت کنید» وی افزود: «به‌علاوه، بهتر است برای صادرات دیگر محصولات و کالاهای اساسی همچون کود، غلات، روغن خوراکی، زغال سنگ، نفت خام، فلزات، الوار و… باید دیگر کشورها روبل پرداخت کنند.»

کاهش قیمت نفت تحت تاثیر آزادسازی ۱۸۰ میلیون بشکه نفت

قیمت نفت در معاملات روز پنجشنبه بازار جهانی تحت تاثیر چشم انداز آزادسازی ۱۸۰ میلیون بشکه نفت از ذخایر استراتژیک آمریکا در چند ماه آینده، بیش از پنج دلار در هر بشکه سقوط کرد. بهای معاملات نفت برنت برای تحویل در ماه می پنج دلار و ۴۷ سنت معادل ۴.۸ درصد کاهش یافت و به ۱۰۷ دلار و ۹۸ سنت در هر بشکه رسید. قرارداد تحویل ماه می روز جاری منقضی می شود و قرارداد تحویل ژوئن با پنج دلار و ۲۲ سنت کاهش، ۱۰۶ دلار و ۲۲ سنت در هر بشکه بود. بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا برای تحویل در ماه می شش دلار و شش سنت معادل ۵.۶ درصد کاهش یافت و به ۱۰۱ دلار و ۷۶ سنت در هر بشکه رسید، در حالی که ابتدای معاملات تا مرز ۱۰۰ دلار و ۸۵ سنت عقب نشینی کرده بود.

سه منبع آگاه به رویترز اعلام کردند که جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا اواخر روز پنجشنبه برنامه برداشت از ذخایر استراتژیک آمریکا را اعلام خواهد کرد. این اقدام با هدف پایین بردن قیمت بنزین صورت می گیرد که پس از حمله نظامی روسیه به اوکراین به رکورد بالایی صعود کرده است.

آنگوس تایلر، وزیر انرژی استرالیا و سخنگوی آژانس بین المللی انرژی اعلام کرد این سازمان قرار است روز جمعه نشست اضطراری وزیران را برای صحبت درباره تامین نفت برگزار کند. خبر آزادسازی احتمالی نفت از سوی آمریکا، نشست روز پنج شنبه وزیران اوپک پلاس که انتظار می رود برنامه افزایش تدریجی تولید را حفظ کنند، تحت الشعاع قرار داد. بر اساس گزارش رویترز، معاملات نفت روز چهارشنبه تحت تاثیر نگرانی های عرضه پس از بی نتیجه ماندن مذاکرات صلح میان روسیه و اوکراین، با سه درصد افزایش بسته شده بود.

لهستان: هر کاری می‌کنیم تا استفاده از نفت روسیه متوقف شود

تشدید فشارهای کشورهای غربی علیه مسکو در رابطه با اوکراین ادامه دارد و «ماتئوش موراویه‌تسکی» نخست‌وزیر لهستان از برنامه این کشور برای تحریم نفت و زغال سنگ روسیه خبر داد. نخست‌وزیر لهستان روز چهارشنبه (امروز) طی سخنانی در یک کنفرانس خبری در ورشو پایتخت این کشور درباره توقف کامل خرید نفت و زغال سنگ روسیه صحبت کرد. به گزارش خبرگزاری رویترز، ماتئوش موراویه‌تسکی گفت: «ما تحریم کامل زغال‌سنگ روسیه را اعمال خواهیم کرد و امیدوارم حداکثر تا آوریل و می، به طور کامل از (استفاده از) زغال‌سنگ روسیه خارج بشویم.»
نخست‌وزیر لهستان در این نشست خبری همچنین درباره تحریم نفت روسیه تا پایان سال ۲۰۲۲ خبر داد و تصریح کرد: «ما هر کاری خواهیم کرد تا پایان سال جاری استفاده از نفت روسیه را متوقف کنیم.» /فارس

نرخ آرد در ایران یک‌دهم قیمت جهانی است

سید محمدرضا مرتضوی رییس کانون انجمن های صنایع غذایی ایران درباره انتشار اخباری مبنی بر خرید آرد داخل ایران توسط دلالان ترکیه‌ای به علت بحران اوکراین و روسیه افزود: اکنون دولت هر تن گندم وارداتی را ۵۰۰ دلار و هر کیلوگرم گندم داخلی را ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان می‌خرد اما به دلیل سوبسیدی که دولت به آرد اختصاص می‌دهد، فاصله قیمتی زیادی در این بخش ایجاد می‌شود که می‌تواند منجر به فساد و قاچاق شود. به گفته وی، این در حالی است که پیش از این، قیمت جهانی هر تن گندم ۲۸۰ دلار بوده است. رئیس هیات مدیره انجمن آردسازان ایران نیاز سالانه کشور به گندم و آرد را نزدیک ۱۲ میلیون تن دانست و گفت: اکنون دولت هر کیلوگرم آرد نان دولتی را ۶۵۰ تومان، آزاد پز را ۹۰۰ تومان و صنف و صنعت را ۲ هزار و ۵۰۰ تومان عرضه می‌کند. دولت به منظور حمایت از تولیدکنندگان داخلی هر کیلوگرم گندم داخلی را ۱۱ هزار و ۵۰۰ تومان متناسب با افزایش جهانی قیمت گندم خریداری می‌کند اما برنامه‌ای برای افزایش قیمت آرد و نان ندارد اما قیمت آرد صنف و صنعت قابلیت اصلاح دارد. رئیس کانون انجمن‌های صنایع غذایی ایران اظهار داشت: درواقع هر تن آرد در ایران با قیمتی بین ۴۰ تا ۱۴۰ دلار توزیع می‌شود که این فاصله قیمتی هر کسی را به وسوسه می‌اندازد منتهی قاچاق آرد نیازمند ایجاد شبکه و جمع‌آوری آرد است که در حجم بالا چندان ممکن نیست.

سود کارخانجات ماکارونی از یارانه آرد

مرتضوی با بیان اینکه پیش از این نیز در سال‌های گذشته پرونده‌های بزرگی برای قاچاق و صادرات آرد داشته‌ایم افزود: درواقع دولت برای هر تن آرد صنف و صنعت ۳۵۰ دلار و برای واحدهای نانوایی ۴۴۰ دلار در تن یارانه ارائه می‌دهد که نشان می‌دهد، نرخ آرد در ایران یک‌دهم قیمت جهانی است. به طور مثال دولت هر تن گندم را ۵۰۰ دلار می‌خرد، آرد را ۱۰۰ دلار در اختیار صنف و صنعت قرار می‌دهد و کارخانجات هر تن ماکارونی را ۴۰۰ دلار صادر می‌کنند؛ یعنی کشور ما بابت صادرات هر تن ماکارونی ۲۰۰ دلار ضرر می‌دهد اما کارخانه‌داران ماکارونی سود می‌برند.

قیمت بنزین در سال ۱۴۰۱ افزایش نمی‌یابد

عبدالعلی رحیمی مظفری عضو کمیسیون انرژی درباره قیمت بنزین در سال 1401 گفت: قیمت بنزین افزایش پیدا نمی‌کند و در سال ۱۴۰۱ همین لیتری ۱۵۰۰ تومان می‌ماند. /فارس

قیمت دلار در آخرین روز هفته

جدیدترین قیمت‌ها از بازار ارز و صرافی‌های بانکی و مجاز سطح کشور نشان می‌دهد، در حال حاضر هر اسکناس دلار آمریکا در این صرافی‌ها به قیمت ۲۵۰۲۹ تومان از مرم خریداری و در مقابل به قیمت ۲۵۲۸۱ تومان به متقاضی دریافت دلار فروخته می‌شود. همچنین هر اسکناس یورو نیز به نرخ ۲۸۲۵۷ تومان از مردم خریداری و در مقابل به قیمت ۲۸۵۴۱ تومان به متقاضی دریافت یورو فروخته می‌شود.

افزایش ۴۰ درصدی گردش تجاری روسیه و اندونزی

تولیدکنندگان روسی عمدتا روغن پالم، ماشین آلات و تجهیزات، لاستیک طبیعی، کفش و دانه های کاکائو و محصولات آن را از اندونزی خریداری می کنند. سرگئی روسوماخوف، نماینده تجاری روسیه در اندونزی گفت: تجارت بین روسیه و اندونزی در سال ۲۰۲۱ با ۴۰ درصد رشد از ۲.۳ میلیارد دلار به ۳.۳ میلیارد دلار رسیده که بالاترین رقم در سه دهه گذشته است. روسوماخوف گفت: سال گذشته، ما به حداکثر میزان تاریخی در دوره پس از شوروی، معادل ۳.۳ میلیارد دلار، شامل ۶۸۱.۵ میلیون دلار از صادرات روسیه و ۲.۶ میلیارد دلار واردات از اندونزی رسیدیم. وی تصریح کرد که واردات سالانه تقریباً ۵۰ درصد و از ۱.۷۸ دلار به ۲.۶۵ میلیارد دلار افزایش یافته است، تولیدکنندگان روسی عمدتاً روغن پالم (۵۳ درصد سهم واردات)، ماشین‌آلات و تجهیزات (۹.۸ درصد)، لاستیک طبیعی (۵.۷ درصد) و کفش (۵.۳ درصد)، دانه های کاکائو و محصولات آن (۴.۳ درصد) را از اندونزی خریداری می کنند.

صادرات نیز از ۵۶۳ میلیون دلار به ۶۸۱ میلیون دلار افزایش یافت که این افزایش به میزان ۲۰.۹ درصد بود.  کود (۳۵ درصد)، سوخت معدنی، نفت و محصولات نفتی (۲۲.۹ درصد)، فلزات آهنی و محصولات آنها (۱۶.۶ درصد) و آلومینیوم (۶.۶ درصد) به اندونزی صادر می کند. همزمان، بر اساس برآوردها، به طور متوسط ​​یک سوم صادرات واقعی روسیه به ارزش حدود ۳۰۰ میلیون دلار که از طریق کشورهای دیگر مانند سنگاپور انجام شده، که در کل سهم لحاظ نمی شود. روسوماخوف خاطرنشان کرد که اقتصاد اندونزی، یکی از بزرگ ترین اقتصادهای کشورهای جنوب آسیاست. انرژی، صنعت هوافضا، حمل و نقل، کشتی سازی، فناوری اطلاعات، کشاورزی، صنایع شیمیایی و پزشکی از جمله زمینه های امیدوارکننده همکاری بین دو کشور است. این نماینده تجاری خاطرنشان کرد: اندونزی علی رغم فشار کشورهای غربی، علیه روسیه تحریمی اعمال نمی کند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
فریت بار
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۱
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۴۰
اگرنرخ ارد یک دهم دنیاست. درامد ایرانی هم یک صدم دنیاست
ساز گران شدن نان آغاز شد ،دلیل آن هم قاچاق و سودجویان است تاکی به این بهانه قیمتها را افزایش می دهید چگونه نمی توانید سود جویان در مقوله آرد ، بنزین و ... را با این همه ابزاری و تشکیلاتی که دارید کنترل کنید حداقل بررسی کنید و به ملت بگویید علت ناتوانی را درکنترل را
در کنترل را
اقا یک بار این زجر را بکشید و حقوق ما را با نرخ جهانی بدهید بعد دیگه همه چی را با قیمت جهانی به ما بدهید چشممون کور خودمان جور سختیش را می کشیم به مقدسات راست می گم..دیگه وقت ما را هم نگیرید که هر بار یک مسولی مصاحبه کنه و منت سرمون بذاره ....
مونتاژ لبنیات،مونتاژ روغن نباتی،مونتاژ ماکارونی، مونتاژ خودرو و مو تورسیکلت و ...........به این میگویند اقتصاد نفتی....
حقوق ایرانی ها را به دلار بدید،بعد خودرو و...را به دلار پای ملت فاکتور کنید،والسلام
صادرات کالاهای سوبسیدی یا باید ممنوع شود و یا اینکه با وضع مالیات بر صادرات کالای سوبسیدی بخشی از سود بالای آن به جیب مردم برگردد.
به این می گویند سیاست ویرانگر: تحریم کنندگان باید پول نفت را به روبل بپردازند. اگر کشورهای غربی می خواستند برای آن که همه ی پل های پشت سر را خراب نکنند نفت و گاز را به عنوان ممر معاش روسیه نگه دارند، روسیه این راه را هم بست.
بفرمایید درآمد ما چند صدم درامد جهانی است بعد قیمت آرد بفرمایید
مگر حقوق ما را به دلار می دهید که با دلار حساب میکنید ...
نرخ دستمزد یک کارگر چند دهم یاصدم یا هزارم نرخ جهانی است؟!!!!
"قیمت آرد یک دهم قیمت جهانی"، تا حالا دیدین یکی از مسئولین بیاد و بگه "دستمزد یک دهم نرخ جهانی"، خوب وقتی دستمزد رو جهانی نمیدین وظیفه تون اینه که آرد و غیره رو هم جهانی ندید، این منتی ندارد وظیفه تون هست
حقوق ایرانی ها را بر اساس قیمت های جهانی پرداخت کنید تا بتوانید رو قیمت ارد سوبسید ندهید. کار سختیه؟
تو که قرار بود اوکراین رو ۴۸ ساعته فتح کنی حالا به چانه زدن افتادی؟
میزان دریافت حقوق مردم را نیز بگویید چند صدم جهان است .
اولا یکی پیش بینی می کرد اگه نفت روسیه تحریم بشه نفت میشه بشکه ای ۳۰۰ دلار
پس چی شد
مثل بقیه پیش بینی های شما اشتباه از آب در آمد
دوما حقوق کارگر و مهندس در ایران یک بیستم متوشط حقوق کارگر و مهندس جهانی هست
و قیمت اتومبیل ۱۰ برابر قیمت جهانی
ما چیزی گفتیم
راستی برجام به کجا رسید
آیا روسیه اجازه می ده ما نفت و گاز بفروشیم؟
نرخ آرد در ایران یک دهم قیمت جهانی است
فراموش کردی بنویسی درآمد ایرانیها دوبرابر متوسط جهانی است
دستمزد و حقوق مردم هم یک بیستم اروپاییی ها و امریکایی هاست.
نمیشه تابناک جان فقط اجناس رو مفایسه کنی ولی از فقر مطلق عامه مردم چیزی نگی.الان هم دولت دوباره میخواد نون رو گرون کنه که شما هم یاد آرد افتادی؟؟؟ حقوق ها و بقیه محرومیت ها رو مبادا ببینید تابی جون.
چرا نمیگی در امد کارگر چند درصد درامد کارگران خارجه. فقط نرخ نان رو میبینی؟
خب الحمدلله استارت گرانی آرد و نان هم خورده
روسیه یک غلطی کرده مونده توش.
پوتین همانند دیگر دیکتاتورها دچار توهم شده است. البته خدا کند با همین فرمان پیش برود و مقامات ایران درک کنند که موقعیت بسیار مناسب است و می توانند با استفاده از شرایط پیش آمده کشور را از وضعیت بسیار بد اقتصادی فعلی نجات دهند. همانطور که در 20 سال گذشته پوتین قزاق منش، عربستان، امارات و بحرین از موقعیت ایران استفاده کردند و وضعیت اقتصادی کشورشان را در وضعیت بسیار عالی قرار دادند.
قیمت آرد را با دنیا مقایسه نکنید زیرا حقوق افراد حقوق بگیر هم یک صدم سایر کشورها می باشد .
نرخ آرد در ایران یک‌دهم قیمت جهانی است
ایرادی نداره، حقوق کارگر هم یک بیستم حقوق جهانی هست. هروقت اینو جهانی کردید اونم جهانی کنید
اگر آرد يك ، دهم هست
حقوق ها هم يك دهم هست
اقلام خارجي سه برابر
چرا اينها به چشم نمياد؟
صبر کن روبل هارو جمع کنن برات بیارن
یعنی حقیقتا، راستگو و افراد مطلع هستید. مقایسه قیمتهای دو چیز در دو کشور مختلف وقتی معنر است که درآمد های مردم هم مقایسه گردد. آیا قبول دارید درآمد روزانه یک حداقل حقوق بگیر در ایران یک یازدهم یک حداقل حقوق بگیر آمریکایی است ؟ اگر مطلع نیستید برو مطالعه کنید بعد در مورد قیمت آرد نظر بده.
نرخ آرد یک دهم و نرخ حقوق و درآمد یک صدم میانگین جهانی!
آقای مرتضوی عزیز اگر قیمت آرد یک دهم قیمت جهانی است. حقوق بازنشستگان و کارمندان چند صدم جهانی است؟
به همین خیال باش...حتما!
کاسه داغتر از آش میشه لهستان
بزار جنگ تموم بشه
روسیه بلایی سرت میاره که کاسه گدایی بگیری برا سیر کردن شکم مردمت
جناب اقای رییس انجمن های مواد غذایی، دولت فعلا خرید گندم با نرخ ۱۱۵۰۰ تومان رو آغاز نکرده، سال قبل به اجبار گندم کشاورز رو ۵۰۰۰ تومان میخرید که در نتیجه گندم توسط دلالان خریداری و خوراک وام و طیور شد ،امسال با حذف ارز ۴۲۰۰ برای واردات خوراک دام و طیور دولت قادر نبود به نرخ اعلامی قبلیش حتی یک کیلو گندم هم از کشاورز خریداری بکنه مجبور شد قیمت رو بالا ببره، که البته با افزایش قیمت کود، سم و ادوات کشاورزی و ... دوباره از جیب کشاورز بیرون میکشه!
نرخ آرد در ایران یک دهم قیمت جهانی است حداقل حقوق مصوب برای شاغلین در ایران هم یک پانزدهم سه هزار دلاری است
والله در مورد خبر قیمت نان که نوشته اید یک دهم قیمت جهانی است باید خدمتتان عرض کنم که درآمد یک کارمند نیز در ایران یک صدم درآمد یک کارمند جهانی است!!! هر چند که میدانید و مینویسید
حقوق ملت ایران هم یک صدم حقوق های جهانی؟واقعا از این حرف ها خجالت نمی کشند؟
شورویش که شوروی بود به خاک سیاه نشست روسیه که جای خود دارد !!!!!!!
کشوری که حقوق کارگر به زور به ۱۰۰ دلار می زسه نون هم باید به همین نسبت پایین باشه که نیست . یه کاری،کن بنویس که کشور ما ارزانترین کارگر رو تو دنیا داره تقریبا یه صبح تا شب کار می کنه به خاطر ۳ دلار ....
مگه روسيه غير از نفت و گاز چيز ديگري هم براي صادرات دارد؟
باید یارانه ارد رو به مصرف کننده داد و قیمت آرد ازاد بشه تنها راه جلوگیری از فساد همینه
حق مردم شاید این باشد خود کرده را تدبیر نیست
نرخ آرد در ایران یک‌دهم قیمت جهانی است:
نرخ آرد در ایران یک‌دهم قیمت جهانی است:
آقای مرتضوی درآمد یک فرد ایرانی چه کسری از نرخ متوسط درآمد در جهان است. چرا وقتی در مبارزه با فساد و قاچاق و یا وقتی میخواهید اجناس و کالا را گران کنید به سراغ مقایسه قیمتهای جهانی میروید! وقتی ارزش ریال را به بهانه های مختلف کاهش میدهید تا جذبه سرمایه کنید یا صادرات را ارزان تر و راحتتر شود و واردات را هم ممنوع کردید و هم گران کردید باید به این قسمت مشکلات هم فکر میکردید! اگر قرار بود هر کشوری با بی ارزش کردن پولش مشکلات را حل کند که هیچ کشوری دچار مشکل نمیشد. این تراز اقتصادی هر چه بیشتر بهم بخورد اوضاع بهتر که نمیشود هیچ، روزبروز بدتر هم میشود. فکر میکنید اگر آدر را با قیمت جهانی به ملت بدهید مشکلات را حل میکند! عجیب است که نمیخواهید دست از این ساده اندیشی ظاهری بردارید! ایا مبارزه با فساد فقط بدلیل اختلاف قیمت است یا اینکه مشکل در عدم مبارزه با فساد گسترده در کشور است. آقای مرتضوی در چه زمینه ای در ایران فساد وجود ندارد؟ اگر پاسخ این سوال را یافتید به اصل مشکل اقتصادی خواهید رسید. باید مبارزه با فساد بگونه ای باشد که همیشه بدنبال یک میرزا بنویسی نباشیم که بابت هر مشکلی کوچکی مجبور باشیم به شکایت کردند متوسل نشویم؟ قانونیم را برای شکایت و شکایت کشی وضع نکردند بلکه قوانین را برای اجرای شدن وضع کردند؟ چرا کسی یا سازمانی یا موسسه ای یا شرکتی یا ... از شکایت کردند هراسی ندارد؟!
برچسب منتخب
# توماج صالحی # نمایشگاه کتاب # موسسه مصاف # صادق زیباکلام # سیل
وب گردی