بازدید 14846
۷

چهار مرز سیستان و بلوچستان آماده تجارت کولبری

معاون امور اقتصادی استانداری سیستان و بلوچستان گفت: چهار مرز سیستان و بلوچستان به روی مرزنشینان برای تجارت کولبری بازگشایی شده و کولبران می توانند ۸۰۰ نوع کالای بدون ممنوعیت را خرید و فروش کنند.
کد خبر: ۱۰۸۵۵۶۸
تاریخ انتشار: ۱۲ آبان ۱۴۰۰ - ۰۹:۰۹ 03 November 2021

به گزارش «تابناک» به نقل از ایسنا، ماندانا زنگنه در شورای ساماندهی مبادلات مرزی استان افزود: این مرزها در منطقه سیستان در شمال استان، شامل بازارچه‌های مرزی گمشاد و میلک و بازارچه مرزی شهرستان میرجاوه در منطقه مرکزی و بازارچه کهک در شهرستان سراوان در مناطق جنوبی استان است.

معاون استاندار بیان کرد: تا شعاع ۵۰ کیلومتری، در نقاط روستایی تلاش کردیم بازارچه های مرزی را برای شروع فعالیت کولبران باز کنیم.

زنگنه گفت: این طرح به منظور ارتقاء سطح معیشت مرزنشینان و ایجاد درآمد پایدار برای این قشر، در برخی از مرزهای سیستان و بلوچستان کلید خورده است.

وی ادامه داد: در طرح کولبری ساکنان شعاع ۵۰ کیلومتری مرز، این امکان را دارند تا ۸۰۰ نوع کالا از جمله انواع لوازم یدکی، لوازم خانگی و لاستیک را تا سقف ۱۶۶ دلار برای هر مرزنشین و هر خانوار ۴ نفره تا ۶۴۴ دلار به صورت ماهیانه از کشورهای افغانستان و پاکستان دریافت و در قالب چارچوب‌های تعیین شده وارد ایران کنند.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان وبلوچستان گفت: با پیگیری های بعمل آمده و اخذ موافقت های لازم از مرکز و هماهنگی با تمامی مراجع و دستگاه های اجرایی استانی، درب مستقل بازارچه مرزی میلک بازگشایی شده و رویه کوله بری و خرده فروشی آغاز خواهد شد.

زنگنه افزود: شرایط سیستان به دلیل کمبود بارش ها امسال متفاوت تر خواهد بود، با توجود به آنکه راه اندازی منطقه آزاد تجاری صنعتی سیستان زمان بر است باید از طریق فعال کردن مرزها و بازارچه های مرزی به ویژه بازارچه فعال مرزی میلک، معیشت مرزنشینان منطقه را تامین کرد که تحقق آن سبب امرار معاش آنان می شود، بر همین اساس دستگاه های مرتبط در سطح ملی و استانی موافقت خود را با بازگشایی این درب مستقل اعلام کردند.

وی با اشاره به اینکه با بازگشایی درب مستقل این بازارچه مرزنشینان می‌توانند کالاهای خود را در آن مکان عرضه کنند، بیان کرد: صاحبان بار و مرزنشینان می تواند به وسیله ماشین و چرخ دستی کالاهای خود را از این محل تا ورودی گمرک کشور افغانستان حمل کنند و این از طرفی سبب ایجاد اشتغال قابل توجه در آن منطقه خواهد شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری سیستان وبلوچستان ادامه داد: همچنین غرفه های خرده فروشی هم در این مکان ایجاد می شود که نقش بسیاری در افزایش مبادلات مرزی ایفا می کند.

زنگنه گفت: در کنار همه اینها پیله وران منطقه هم می توانند اقلامی که به آنها اجازه داده شده را وارد کرده سپس در این بازارچه و در محدوده منطقه سیستان به فروش برسانند.

تور تابستان ۱۴۰۳
آموزشگاه آرایشگری مردانه
خرید چیلر
تبلیغات تابناک
اشتراک گذاری
نظرات بینندگان
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۱۱
انتشار یافته: ۷
واقعا که خجالت اوره
و اصلا شرم وحیا ندارید که این مات را به روز سیاه نشانده اید
پاسخ ها
ناشناس
| Iran (Islamic Republic of) |
۱۲:۱۷ - ۱۴۰۰/۰۸/۱۲
اسمش هم گذاشتند تجارت
چطوری روتون شده این تیتر را بزنید؟؟؟ چه مدیرایی این مملمت داره که به قاچاق کالا بصورت کولبری میگن شغل و سر مردم محروم مناطق مرزی منت میزارن!!!
افتخار هم می کنن با کولبری مردم
مسئولین ما اکثرا طبق ادعاشون از خانوادهدهای غیر برخوردار بودن ولی یا یادشون رفته یا می خوان بقیه ملت هم زندگی سختشان را تجربه کنن
یعنی واقعا نمی شود اشتغال ایجاد کرد مگر ساکنین این مناطق چند نفر هستند ایا نمی شود واردات را برنامه ریزی شده و چند شرکت به صورت رسمی انجام دهند و سود ان برای ایجاد اشتغال در ان منطقه هزینه شود حتما باید بار را به دوش بکشند و ... تا اشتغال کاذب ایجاد شود
خجالت هم نمیکشید با افتخار کارهای حقیرانه رو رسمی هم میکنید
سیستان و بلوچستان ضرفیت های بالقوه ای داره که میشه ازش استفاده کرد .مانند اکو توریم ، کشت میوه های گرم سیری و حاره ای در جنوب استان ، پرورش میگو و آبزیان دریایی ،پرورش کروکودیل و .... ، این ظرفیت ها راه اندازی بشن نیازی به کولبری هم وطنانمون توی سیستان و بلوچستان نیست
برچسب منتخب
# اسرائیل # حمله ایران به اسرائیل # توماج صالحی # خیزش دانشجویان ضد صهیونیست # روز معلم